Få alle ønsker med til din store dag

Sådan skaber du drømmebrylluppet!

Bryllupsdagen er ikke en dag, hvor man går på kompromis. Det er den ene dag, hvor alt skal lykkes, og gå lige efter brudeparrets ønsker.

 

Skab jeres unikke dag

Det er vigtigt, at I ikke går på kompromis med jeres drømme. Overvej, hvor I kunne tænke jer at holde den store fest, og om det afspejler jer som par. Hvordan skal stedet se ud? Skal der pyntes op på en særlig måde, og skal der være plads til et stort dansegulv? Find ud af, hvad der er vigtigt for jer. Har I store genstande, som et flygel eller en skulptur, som bare skal med den store dag, så er der hjælp at hente ved specialtransport.

 

Læg en klar plan

En god og detaljeret plan kan være med til at skabe ro og undgå impulskøb og -beslutninger. Når I har en tidsplan, kan I slappe mere af op til brylluppet. I kan sætte deadlines for jer selv, så I ved, at I når det hele uden at få bryllupsstress. Det kan være hvornår invitationerne skal sendes ud, hvornår I skal have snakket med den, der vier jer, hvem der henter brudebuketten, eller hvem der står for at løse problemer, der opstår på dagen. Planen kan give ro i kroppen, så I kan nyde forberedelserne og dagen.

 

Sæt stemningen

Soundtracket til jeres store dag er lige som vigtig, som så meget andet. Overvej, om I vil have et live band, som spiller musik under hele festen, eller om det skal være en DJ, som hurtigt kan starte en fest. Det kan også være, I er mere til en god playliste, hvor gæsterne selv kan være med til at bestemme musikken. Hvor meget lys skal der være? Skal der være diskolys på dansegulvet eller bare mere afdæmpet belysning. Overvej en specialtransport til at flytte det tunge lyd- og lysudstyr, så er der mindre for jer at sætte op på dagen.