Få mine 3 yndlingsbryllupsmesse tips

Oprettet af: Neira L.

Derfor kan det virkelig godt betale sig at besøge bryllupsmesser

Hvor du får bryllupsinspiration fra, er ikke ligegyldigt. Eller jo. Det er det egentlig, da du tidligt i bryllupsplanlægningen bare skal have så meget inspiration som muligt. Du ved ikke, hvad du vil have endnu. Så det er bare med at suge til dig. På et tidspunkt får du dog rigelig af indtryk. Du har nærmest set og prøvet det meste, og nu er det på tide at indskrænke din søgen.

Jeg vil dele mine 3 bedste bryllupsmessetips, hvor du også kan læse lidt om de 5 udstillere, jeg lige var forbi på messen 'Dit Bryllup', men først vil Heidi fra Something Old dele de 3 spørgsmål, du skal huske at stille dig selv, inden du kaster dig over en bryllupsmesse.

 

Vær forberedt

Heidi står for at arrangere nogle rigtig store messer inden for IT rundt om i verden, og samtidigt er hun indehaver af Something Old. Hun forsøger her at lave den bedst mulige strategi for, hvordan du får det bedste ud af dit besøg på bryllupsmesser.

 

Hvilken messe skal I deltage i?

Der er efterhånden mange messer i løbet af året. Sæt dig for at undersøge, hvilken messe har alt, du skal bruge. Find ud af om:

  • .. messen får mange besøgende.
  • .. der er nok inspiration at komme efter.
  • .. du har køremulighed dertil.

 

Hvem deltager i messen?

Du finder stort set altid de deltagende butikker på messens hjemmeside. Her kan du surfe lidt på internettet og lure butikkerne, inden du beslutter dig for, om det er en relevant messe for dig. Få det bedste ud af messen ved at være sikker på, at de relevante brudekjoledesignere, smykkedesignere, kagekonditorier osv. er til stede på messen.

 

Skal jeg lave en plan?

Nu du har fastlagt, hvad du gerne vil kigge på, er du også klar til at bedømme, om den næste messe er mere ”skal se det hele”, eller om du ved specifikt, hvad du skal gå efter.

Er det i starten af bryllupsplanlægning. Skal du bare kaste dig ud i det uden en plan. Se, mærk og smag det hele. Er du noget inde i planlægningen, er det en god ide at lave en overskuelig plan, så du ikke spilder for meget tid.

 

”Når jeg selv tager til bryllupsmesser som gæst, tager jeg ofte en veninde med. Ved at lave en plan, får vi mere tid til en god frokost og en god sludder om indtrykkene, vi får til messen,” siger Heidi og fortsætter:

Det skal være nemt, hyggeligt og fyldt med gode oplevelser”.

 

Mine 3 yndlingsting til bryllupsmesser

Jeg prøver at få mest muligt ud af de bryllupsmesser, jeg besøger, så jeg kan give mine indtryk og tips videre til dig J Derfor vil jeg også dele mine yndlingsbeskæftigelser på bryllupsmesser, selvfølge udover den overvældende inspiration, man får med hjem.

 

Smagsprøver

Alle konditorierne og madleverandørerne har en smagsprøve med på messen. Sådan kan du vurdere kvaliteten af, hvad der kan vente dig. Og så er det bare lækkert at få lidt gratis mad, mens man prøver at finde rundt i et virvar af spændende bryllupsinspiration.

 

Rabatter på stedet

Mange af boderne har rabatkoder med, som du kan få på stedet og bruge i butikken. Det er meget forskelligt, hvad du kan forvente, men ofte ligger rabatterne på 20% og derover.

 

Se kjolerne på andre først

Ofte laver arrangørerne af bryllupsmessen catwalk, hvor du får mulighed for at se forskellige kjoler på kvinder. Derved kan du skabe dig en bedre forestilling om, hvordan de forskellige kjoleformer ville klæde dig. Se brudekjoler i bevægelse og mærk, hvilken en vækker en ægte brud i dig.

 

Kom i gang i god tid og undgå pressede situationer

Mit forslag er uden tvivl, at du skal begynde i god tid. Der findes mange forskellige kjoler, habitter, kager, vielsesringe osv. Derfor kan du starte bredt, og indskrænke din søgen med tiden. At være på bar bund lige i starten er meget naturligt. Og jo flere brudekjoler du ser og prøver, jo tættere kommer du på drømmebrylluppet.

 

De 5 udvalgte fra bryllupsmessen 'Dit Bryllup'

Forrige weekend var jeg en tur forbi bryllupsmessen "Dit Bryllup" sammen med en veninde, som skal gifte i 2017. Det er en ny messe, som lægger vægt på at være tilstede, lige på det tidspunkt de fleste brude har brug for inspiration, nemlig i november. Jeg var rundt og se flotte kjoler, smage lækre kager og snakke med venlige kompetente forhandlere. Tog lidt billeder og her er min oplevelse af de 5 udstillere, som gjorde mest indtryk på mig.

 

Morten Rex 

Morten Rex Jakkesæt

Mens vi følger strømmen i Centralværkstedets lokale, får vi øje på en velklædt ældre herre, som står omringet af stilfulde og iøjefaldende jakker. Han er varm, venlig og med en glød af glæde og passion i øjnene, forklarer han, hvad der gør Morten Rex anderledes. Vi får lov til at røre ved materialet og får en beskrivelse af detaljerne på jakkerne. De unikke designs står skarpt, og er tydeligvis skræddersyet med kærlighed og godt håndværk.

Den ældre herre præsenterer sig som ejerens far og forklarer, at de altid igennem dialog med kunden, finder den rigtige pasform i en hidtil sjældent og gennemført stil.

Ud fra førstehåndindtryk kan jeg varmt anbefale, at man i det mindste griber telefonen og giver dem et kald. Vi fik en helt igennem god behandling!

På deres brochure skriver de tydeligt, hvad du kan forvente:

  • Præcis og personlig opmåling
  • Et stort og bredt udvalg af eksklusive metervarer
  • Stylist-rådgivning hvor, stil, snit og detaljer drøftes.
  • Broderet navn eller initialer f.eks. i inderlommen, hvis det ønskes.
  • Fitting hvor din bestilling efterses og evt. tilpasses.
  • Levering i dragtpose inkl. bøjle.

Jeg kan roligt også rose deres visitkortdesign (ikke så vigtigt for jer, men jeg var nu godt betaget af den).

 

Lilly Brudekjoler

Kollektionen 2017 er inspireret af den blå himmel og fluffy skyer. Lilly er en gammel kending på markedet. Grundet deres brede udvalg, er chancen for at finde den rigtige kjole okay stor.

Vi blev mødt af en rigtig sød pige, som gav os en goodiebag og en smart huskeliste. En ting jeg værdsætter er helt klart, at Lillys brudemagazin viser priser. Wuhuuu.. Det er vild rart, at kunne forholde sig til, hvor dit budget ligger i forhold til kjoletype, inden du tager ud og kigger på kjoler.

 

NOREVENT

Lad os være realistiske. Der står lækre pindemadder og champagne på bordet. Denne bod går man ikke bare sådan lige forbi. Og ja! Det var super lækkert. Vi fik kylling med røget mayo (og resten har jeg desværre glemt). Smagen var en crazy fest for smagsløgene.

Jeg brugte tiden på at nyde pindemaden, og derfor overlod jeg snakken til min veninden, det er trods alt hende, som skal på udkig efter madleverandør til brylluppet. Pigen ved udstillingen var venlig og meget præcis om, at NOREVENT kun leverer god mad.

Som jeg begyndte at dele min begejstring for disse pindemadder og champagne (drukket kl 11.30 om formiddagen på en lørdag), viser det sig, at en af mine andre veninder Kat har fået leveret mad af NOREVENT til sit bryllup. Hun kan kun give Norevent sine bedste anbefalinger.

 

Guldsmed Boye

Guldsmed Boye

Hvad er bedre end en guldsmed, som har været på banen i mange år? Boye er en familievirksomhed, som har eksisteret siden 1946. I dag er den ejet af 3. generation. Sikke et håndværk, som er gået i arv. Og på webshoppen finder du de bedste brands på markedet.

For at undersøge lidt mere om vielsesringe, spurgte vi til råds. Jeg må indrømme, at jeg måske ikke er helt inde i, hvad kutymen er for vielsesringe. Og er der overhovedet nogle regler der?

”Vielsesringe skal vælges udelukkende ud fra smag. Det er vigtigt at overveje, hvad I begge kan se jer selv have på fingeren resten af livet. Nogen kunder ønsker de traditionelle ringe, som vi alle kender. Simple med dato og/eller navnet indgraveret i dem. Andre går i en helt anden retning, og går direkte efter noget, som vil differentierer dem fra andre par.” sagde den søde pige ved udstilling og påpegede, at det er helt op til parrerene selv. I butikken sørger de for den bedste vejledning muligt, men i sidste ende er det altid brudeparrets valg.

 

Ønskekage

Ønskekage

Vi stiller os i den semi lange kø. Okay, måske var det som sådan ikke en kø, men nok nærmere en mellem menneskemængde. Da vi kommer til, ser vi super flotte kager med kreativ pynt. OG! Smagsprøver.

Vi havde en meget kort samtale med den søde kvinde fra Ønskekage, ejeren Simone, hvor hun tilbød en gratis prøvesmagning på bryllupskage. At vælge kage kan være noget så hektisk, for det er en vild vigtig del af bryllupsdagen. Det er essentiel, at der er fuld forståelse for, hvad du og din brudgom gerne vil have, og hvordan konditoriet bedst muligt kan dække det behov. Så tag altid tid til at snakke om ønsker og smage på goderne.

Vi gik derfra godt tilfredse med smagen af de lækre mini muffins. Min yndlings var chokolade med citroncreme :) Og ærligt talt så udstillingsmodellerne virkelig også lækre ud, lige til at bide i. Der var mange forskellige modeller, og efter et par klik på facebook, er jeg nu overbevist om, at Simone virkelig stræber efter at lave smukke kager.

 

Inspiration er den bedste vej til den perfekte bryllupsdag

Tidligere har jeg altid mistænkt messer for bare at eksistere uden en mening. Måske mest fordi at jeg tilbage i min studietid altid kun deltog for de gratis kuglepenne og indkøbsposer ;) Men i dag vil jeg uden tvivl anbefale, at I deltager i forskellige messer og finder den helt rette inspiration til jeres drømmebryllup. Her kan I snakke med forhandlerne face-to-face og fornemme, om det er den rette forhandler for jer.

Der var mange spændende udstillere til messen. Jeg kunne nævne dem alle, men jeg synes, at det var vigtigt, at udpege dem, som gjorde et indtryk på mig. Vi er så forskellige, så den samme udstiller kan give forskellige førstehåndsindtryk, så ud og udforsk.

 

Dette indlæg er sponsoreret.