Familieklipning til bryllupsfesten

Alle skal stråle på den store dag

Bryllupsdagen er naturligvis en stor dag for det kommende brudepar, hvor alt fra håret til skoene skal sidde som det skal og tingene helst skal spille helt som planlagt. Men også de andre involverede parter i brylluppet glæder sig i flere uger op til, og har I børn, brudepiger, forlovere eller lignende, går de uden tvivl også op i, hvordan de ser ud på jeres store dag – især hvis de spiller en vigtig rolle i løbet af brylluppet.

 

Få en hyggelig dag ud af det

Som brudepar kan det være rart at få kvalitetstid sammen med de mennesker, der skal spille en vigtig rolle til jeres bryllup. Det kan være alt fra jeres børn, der skal være brudepiger/ brudedrenge til brudens far, der skal følge bruden op ad kirkegulvet til gommens bedste ven, der skal være forlover og toastmaster.

En god måde at få kvalitetstid med hinanden er ved at planlægge en hyggelig dag, hvor I alle i fællesskab får styr på den store dag. Her kan I slå flere fluer med et smæk ved at blive klippet hos en professionel frisør, fx ved Klippestuen, der især klipper kunder fra Åbyhøj, Hasle og Brabrand, så alle føler sig helt parate til den store dag.

 

Studs manken og få gode råd om bryllupshår

Ved samme lejlighed kan I få drøftet de forskelliges roller og opgaver i løbet af dagen, så alle er sikre på og trygge ved de roller og opgaver, de har fået. Mens I får studset manken eller måske ligefrem får klippet og farvet en helt ny frisure op til den store dag, kan I desuden benytte muligheden og tage en snak med den professionelle frisør og få gode råd til håropsætning, styling og lignende til den store dag.