Fordelen ved at få en voksbehandling inden brylluppet til som mand

Det er ikke længere kun kvinder, der får sig en voksbehandling. Flere mænd har nemlig opdaget de mange fordele, der er ved at få sig en voksbehandling, men er du en af dem, som endnu ikke er hoppet med på vognen, så læs videre her. Vi fortæller, hvad voksbehandling til mænd går ud på, og hvorfor det giver god mening inden brylluppet.

Sådan foregår en voksbehandling

Under en voksbehandling fjernes hår og eventuel uønsket hårvækst på kroppen. Det er helt op til dig, hvor på kroppen, du ønsker en voksbehandling. Det er en relativt simpel proces: Først opvarmes en voksmasse, hvorefter det smøres på de ønskede områder. Herefter placeres en voksstrip, og voksen rives af i et snuptag. Resultatet er en utrolig glat hud og ingen efterladte hår, da de er blevet revet op med hårsækken.

Voksbehandling vs. barbering

Hvorfor ikke bare barbere sig inden brylluppet? Det kan du også sagtens, men så går du glip af de mange fordele, der er ved voksbehandling. Resultatet efter en voksbehandling varer nemlig helt op til 6 uger og risikoen for indgroede hår mindskes. Med andre ord bevarer du altså det skarpe udseende til brylluppet og i flere uger efter – og mon ikke også din partner synes om det.

Bliv klar til voksbehandling for mænd – før og efter

Det er vigtigt, at voksmassen kan klæbe sig ordentlig fast til din hud. Derfor skal du sørge for at klargøre din hud inden voksbehandlingen ved at fugte den og rense den for døde hudceller. På den måde sætter voksmassen sig bedre.

Det kan godt gøre ondt at blive voksbehandlet, især hvis du ikke er vant til det. Det er helt naturligt og ikke noget, du skal bekymre dig over. Efter behandlingen vil du måske opleve, at din hud er rød og irriteret. Af samme årsag må du ikke opholde dig i direkte sollys 24 timer efter behandlingen. Du kan med fordel påføre en bodylotion med aloe vera for at pleje hudirritationer.