Her er de 5 bedste bryllup apps

Gør bryllupsoplevelsen meget bedre med din mobil eller ipad i hånden

Det er et vidunderligt øjeblik, når to mennesker hengiver deres kærlighed til hinanden og skal giftes. Dette skal fejres, hvor familie og venner samles for at hylde kærligheden til brylluppet. Men med et bryllup følger mange arbejdstimer med planlægning og koordinering, da alt skal gå op i en højere enhed.

Vi har derfor samlet de 5 bedste bryllup apps, som kan gøre arbejdet lettere for dig, når det kommer til planlægningen af brylluppet. Du kan bl.a. få hjælp til inspiration, planlægning og billederne.

 

Den ultimative planlægger

Der er tusinde ting der skal planlægges i forbindelse med brylluppet. Her kan du med fordel hente iWedding , som er den ultimative planlægningsapp, der findes. Drop de håndskrevne to-do lister – her kan du samle det hele. Appen giver dig mulighed for at lave to-do lister, gæstelistelister, budgetter og mere til. Så har du altid det hele lige ved hånden.

 

Få inspiration til brylluppet

Savner du inspiration til brylluppet? Så er der hjælp at hente! Billedmediet Pinterest giver dig mulighed for at udforske og søge inspiration til den store dag, uanset hvilket slags bryllup du er til. Du kan finde alt fra brudekjoler og bryllupskager til dekorationer og madanretninger. Derudover kan du gemme de billeder, du finder mest inspirerende, så du let og hurtigt kan finde dem frem.

 

App’en der samler dine bryllupsbilleder

Der vil sandsynligvis blive taget massevis af billeder til dit bryllup, og dem vil du garanteret gerne have samlet ét sted. Med app’en Veri kan du og gæsterne uploade alle billederne fra den store dag, så de til enhver tid kan genses. Det er let og overskueligt, og du kan samle dem i forskellige mapper, hvis dette ønskes.

 

Personlig timeline – lige ved hånden

I planlægningen af brylluppet er der mange deadlines, der skal overholdes. I takt med at tingene skrider frem, kan det hurtigt blive uoverskueligt at danne et overblik over, hvornår de forskellige ting skal afsluttes. App’en LadyMarry giver dig en personlig timeline, så du kan se hvad du skal gøre hvornår. Du skal blot skrive dine datoer, lokationer og tjeklister ind, så har du samlet alle deadlines ét sted.

 

Forevig dagen med en gæstebog

Hvis du ønsker at prøve noget andet end den traditionelle gæstebog, så er app’en Wedding Party et rigtig godt alternativ. Den indeholder en funktion kaldet ”Digital Guestbook”, hvor gæsterne kan dele historier og skrive hilsner fra den store dag med brudeparret. Således bliver minderne gemt digitalt, og kan altid findes frem og læses.

Vi mener, at disse bryllup apps er et must-have, da de giver dig mulighed for at gøre arbejdet lettere. Der findes selvfølgelig mange flere apps, som kan være behjælpelige i forbindelse med dit bryllup, men de ovennævnte skiller sig helt klart ud blandt mængden.

Du er mere end velkommen til at udforske vores side, hvor du kan finde inspiration og hjælp til stort set alle emner omkring brylluppet.