Hold et utraditionelt bryllup

Leder du efter en måde, du kan pifte dit bryllup op på? Der er mange måder at gøre det på, og nogle idéer er lidt vildere end andre!

 

Utraditionelle bryllupper er en trend

I gamle dage var der klare regler for, hvordan et bryllup skulle se ud, og det skulle man ikke udfordre. I dag ser folk generelt mere løst på brylluppet, da de ikke vil have et bryllup fyldt med strikse regler. Vi vil i dag have et bryllup, der afspejler os som individer og som par, og hvis man er interesseret i dette, er der mange måder at gøre det på!

 

5 idéer til et anderledes bryllup

Der er mange måder at lave sit bryllup på, og her er fem idéer:

 1. Yndlingsfilmen
  Vi starter super nørdet ud med en temafest, der vil noget. Har din bedre halvdel og dig en film, der bare er jeres favoritfilm? Skab brylluppet ud fra den! Tænk, hvor vildt et bryllup i Star Wars-, Pulp Fiction- eller Frozentema ville være. Det vil være en fest, gæsterne sent vil glemme.
 2. Book favoritbygningen
  Er i som brudepar nogle arkitektnørder, eller har I bare nogle fantastiske minder fra en bestemt bygning? Hold brylluppet der! Hvis man ringer til stedet og sætter dem ind i situationen, vil du måske blive overrasket over, hvor mange steder, der kan åbnes for et bryllup. Flere steder har faktisk også på deres hjemmeside skrevet lidt om mulighederne for at holde fest ved dem.
 3. Tag til udlandet
  Har I pengene til det, kan et bryllup i et nyt land kan gøre underværker. Specielt hvis man endda kan betale for flybilletten til sine gæster! Hold dit bryllup i de canadiske skove, på thailandske strande eller midt i den afrikanske savanne. Sætter I tid og penge af til at planlægge det, kan det blive fantastisk.
 4. Hold surprisebryllup
  folk elsker en god overraskelse. Så hvorfor ikke gøre dit bryllup til en? Sig til dine gæster, at I holder sommerfest eller fødselsdag og vis dem så vej til vielsen og se deres overraskede ansigter. Et overraskelsesbryllup kan skabe en hel speciel stemning, fordi alle er høje på oplevelsen.
 5. Klæd ud-fest
  Skal brylluppet have en useriøs tone, kan I holde kæd ud-fest! Sig at alle skal klæde sig ud som brud og gom, eller at I alle skal være klovne eller kendte mennesker. Mulighederne er uendelige, og det samme er grinene, når folk dukker op til et bryllup med sjove kostumer på.

 

Hør hvad gæsterne vil

Uanset hvad I vælger, bliver dagen god, fordi I valgte at holde den lige præcis på den måde, der passede jer bedst. Vil man give gæsterne lidt medbestemmelse i temaet, kan man holde en afstemning for dem. Du kan give dem en håndfuld ideer og bede dem stemme på deres favorit. Det kan du enten gøre på selve invitationen eller på en Facebookbegivenhed.