Hold polterabend i escape room

Dette indlæg er sponsoreret.

Polterabend i dårligt vejr? Tag i escape room

Skal din bror, veninde, onkel eller en helt fjerde giftes inden længe? Så står du helt sikkert og vil planlægge den sjovest tænkelige polterabend for dem. Det kan gøres på mange forskellige måder, alt efter hvilken person, der skal være centrum for begivenheden. Måske skal det være en uforglemmelig fest, der krydser nogle grænser. Måske skal det være mere stille og roligt i en hyggelig atmosfære. Uanset hvad går polterabend og escape rooms hånd i hånd.

 

Dansk vejr og polterabend

Alle ved, at det danske vejr ikke ligefrem er forudsigeligt. Derfor kan det være en udfordring at planlægge en udendørsaktivitet som hovedformål for en polterabend. En god ide kan være at udnytte muligheden for at lave noget sjovt inden for. Og det kan man i escape rooms. Her får hele gruppen en uforglemmelig oplevelse, når I skal løse en masse forskellige opgaver. På den måde bliver i testet som gruppe, men får samtidig en sjov dag, hvor I skal samarbejde. Og oven i hatten behøver I ikke kaste jer ud i at stole på det danske vejr.

 

Opdag hinandens talenter

Den udvalgte brud eller gom er selvfølgelig i fokus, når I skal fejre deres polterabend. Men samtidig er escape rooms en god måde at lære hele selskabet bedre at kende på. I skal nemlig arbejde sammen om at komme ud af det mystiske rum, og dermed kan I lære om hinandens små skjulte talenter. Derudover skal opgaverne ofte løses inden for et bestemt tidsrum, så I er nødt til at samarbejde under pres. I får altså set nogle andre sider af hinanden, end I ville til en ’normal’ fest. På den måde kan Escape rooms gøre en polterabend helt speciel for både gæster, planlæggeren og hovedpersonen.