Huskeliste til bryllupsrejsen

Bryllupsrejse huskeliste

Bryllupsrejsen er næsten ligeså vigtig som selve brylluppet og kræver ligeledes en del planlægning. Derfor kan du i nedenstående læse lidt om, hvilke ting man skal huske. Der tages ikke højde for de mest basale ting såsom tandbørste og solcreme, men snarere ting, som de fleste slet ikke tænker over at medbringe.

 

Underholdning

Selvom man forhåbentlig er omringet af romantik og kærlighed fra sin ægtefælle, så er det stadig en god idé at medbringe lidt underholdning. En bog er ganske oplagt, men i og med, at det trods alt er en bryllupsrejse, så er det måske mere oplagt at finde underholdning, som begge parter kan få glæde af. Det kunne f.eks. være brætspil, som man kan sidde på hotellets altan og spille, mens man nyder en kold drik på en aften, hvor man ikke lige kan overskue andet.

Det kan også være en god idé at få en VPN, hvis du skal på bryllupsrejse i udlandet. Med en VPN kan man ændre sin geografiske placering et valgfrit sted i verden, og derved kan man f.eks. få adgang til en del ekstra streaming indhold fra streamingtjenester som Netflix. Med det sagt, så skal man selvfølgelig ikke bruge hele bryllupsrejsen på at se Tv-serier og film, men det kan give et pusterum, når man har behov for det.

 

Mindst én enhed

Medbring en tablet eller smartphone, så man kan kommunikere med omverden. Selvom at man gerne vil nyde rejsen med sin ægtefælle, så vil familien med garanti holde kontakten mens i er afsted. Hvis man vil slippe for at bruge hele rejsen på at snakke med familiemedlemmer, så kan det være en god idé at sende et billede fra feriestedet i en samlet gruppe, så alle kan blive opdateret på én gang.  

Derudover, så har de fleste tablets og smartphones også gode kvalitets kameraer, som man kan udnytte til at skabe livsvarige minder på bryllupsrejsen, som endda kan deles og nydes efter mange år.

 

Research, research og atter research!

Inden i tager afsted, så brug gerne lang tid på at undersøge jeres muligheder. De traditionelle bryllupsrejser til Italien, Spanien eller Frankrig er da på sin vis spændende nok, men overvej om i ikke har lyst til at være lidt kreative. Hos FDM Travel har de gode bud på alle mulige slags ferier, som de fleste nok ikke havde overvejeret. De hjælper desuden også gerne med planlægning af turen, og derved er risikoen for at glemme noget minimal.