Hvide tænder til din store dag

Oprettet af: Jacob Knudsen Alnor

Få smukke hvide tænder til din store dag

Det er så vigtigt, at alt spiller på din store dag. Det er en dag, som du vil se tilbage på resten af dit liv, og det er en dag, som du har forberedt dig til i flere måneder. Derfor er det også vigtigt, at du har det godt både set udefra men også lige så meget indeni dig selv. Og netop derfor er forberedelserne af festen ligeså vigtigt som forberedelsen af dit eget mentale og fysiske velvære.  

Du vil være omsværmet af venner og familie, som vil knipse billeder af dig hvert sekund og alles øjne vil være på dig, når du går op af kirkegulvet og hver gang, der bliver holdt en tale. Det er så vigtigt, at du føler dig på dig smuk og ser godt ud. Der ville ikke være noget værre, end hvis du ser tilbage på din bryllupsdag og bryllupsbilleder og ærgrer dig over noget, som kunne have været anderledes.  

Få et smil der matcher brudekjolen

Det bliver nok den dag, hvor du smiler allermest! Derfor er det også vigtigt, at dit smil passer til kjolen, og at du føler dig selvsikker, når du smiler. En af de forberedelser, som du kan gøre inden den store dag, er derfor at overveje, om du føler dig godt tilpas, når du smiler. Tandblegning er en af de metoder, der kan hjælpe dig til at blive mere selvsikker ved dit smil. Hvis du får bleget tænder ved en tandlæge, er du garanteret et flot og naturligt resultat, og det er faktisk en virkelig nem og hurtig behandling med tydelige resultater. Du kan få lavet tandblegning af de fleste tandlæger lige fra tandlæge på Lolland til tandlæger på Nørrebro. Hvis du få bleget tænder ved en tandlæge i stedet for at gøre det selv derhjemme, er du også sikret mindst mulig skade på dit tandkød, da tandlægen vil fremstille en skinne, der er fuldkommen tilpasset dine tænder.   

Fremstå helt skarp på den store dag

Selvfølgelig er tandblegning ikke løsningen på et selvsikkert smil. Men tandblegning vil helt sikkert give din selvtillid et boost på din bryllupsdag og sikre, at du ikke kommer til at se tilbage på bryllupsbilleder, du fortryder. I forhold til dine tænder kan du selv gøre meget ved at huske at bruge tandtråd og børste tænder to gange om dagen, og så kan tandblegning lige klare det sidste. Det er også vigtigt, at du husker alle andre pleje- og skønhedsrutiner op til den store dag. Plej dit ansigt med peeling, fugtgivende masker og lækre cremer og husk også at få din nattesøvn op til den store dag, selvom det kan være svært at falde i søvn på grund af spændingen.  

Virksomhed: Guldborgsund Tand v/John Klos