Lav et unikt bryllupsalbum

Få samlet alle billederne fra den store dag til et uforglemmeligt minde

De fleste af os har siddet og bladret i fotoalbums og set alt fra vores forældres bryllup til vores egen barnedåb. Det er en hyggelig ting at have alle billeder dokumenteret, men desværre er det også en ting, der i dag hører til sjældenhederne. I stedet har de fleste billederne liggende et sted online, og det er sjældent, at man ser dem igennem. Og lige meget hvor smart det end må være at have det hele liggende online, er det bare ikke helt det samme som at bladre en bog med billeder igennem.

 

Få taget billeder på jeres store dag

Først af alt er det selvfølgelig vigtigt, at I husker at få taget nogle billeder til jeres store dag. Hvad end det er en professionel eller om det er en af jeres venner, er for så vidt ligegyldigt, men det vigtige er, at I har en på opgaven, så I er sikre på at have nogle billeder at se tilbage på, når dagen er omme. Og selvom det kan lyde som en selvfølge, at der bliver taget billeder, er det vigtigt, at I uddelegerer opgaven til en person. Gør I ikke det, kan I risikere at alle tænker, at nogle andre tager billeder, og det vil virkelig være en skam. Og selvom det kan være grænseoverskridende at spørge nogen, om de vil tage billeder af jer, vil I med garanti ærgre jer gule og grønne, hvis I står uden nogle brugbare billeder, når dagen er omme.

 

Drag nytte af billederne

Når dagen er omme, er det sjovt at have noget at se tilbage på, og som tidligere nævnt er der bare noget helt særligt over at sidde og gennemgå dagen i et album fremfor at se det igennem på en skærm. Tilmed kan et album faktisk godt være dekorativt. Er du ikke fan af de klassiske mapper med plastiklommer, kan du bestille en fotobog online. Så kan du få en bog, der indeholder billeder i høj kvalitet og som tilmed har et flot og eksklusivt look. De fleste steder, der tilbyder fotobøger, har en høj grad af valgfrihed og selvbestemmelse i bestillingen. På den måde kan du designe din helt egen unikke bog fra brylluppet.

 

Giv en uforglemmelig gave

Skal du til andre bryllupper senere hen, og ved du at det at lave et fotoalbum ikke er en ting, brudeparret får gjort, er det også den oplagte gavemulighed. Fortæl brudeparret at du, når brylluppet er slut, vil samle alle billeder og lave en unik bog til dem med alle de bedste minder fra deres dag. Det er med garanti ikke en gave, de selv havde tænkt på at ønske sig. Tilmed bevæger gaven sig væk fra alle de materielle gaver.  

Virksomhed: Nordic Digital Lab