Parterapi inden ægteskabet

Dette indhold er sponsoreret.

Et ægteskab kan ikke redde forholdet

Et ægteskab kan aldrig være en løsning for at skulle redde et forhold, der er på vej i den forkerte retning. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle gode forberedende overvejelser, inden man står i kirken foran hele familien. En fejl, der ofte bliver begået, er at planlægge brylluppet, men ikke ægteskabet. Det vil sige, at der op til brylluppet er for stort et fokus på selve festen og begivenheden og mindre på ægteskabet, der følger livsvarigt efter. Hvis I har problemer i jeres forhold, er det jer selv, der kan være med til at skabe de ændringer, det kræver. Der er heldigvis løsninger på de fleste problemer, selvom det ofte kan kræve hårdt arbejde.

 

Få styr på problemer inden ægteskabet

Et forhold skal plejes med omsorg og kærlighed, også efter kirkeklokkerne har ringet. Et ægteskab passer ikke sig selv tværtimod. Derfor er det en god idé at starte med det samme og gerne inden, I får sat ringe på hinanden. Tag hånd om jeres udfordringer så I sammen bliver endnu stærkere, og så I kan føle jer klar til at indgå i et ægteskab sammen.

 

Har I brug for professionel hjælp og vejledning?

Selvom det kan virke grænseoverskridende at skulle gå til andre for hjælp i de mest tætte relationer, kan det nogle gange være den bedste løsning. Gå til parterapi i Vejle og få førstehjælp til jeres parforhold. I den travle hverdags ræs er det nemt at komme til at misforstå hinanden eller til slet ikke at snakke nok sammen. En parterapeut kan fungere som en slags tolk mellem jer, så I får oversat misforståelserne til det, de egentligt betyder, og så der bliver åbnet op for en god kommunikation mellem jer. Parterapi kan både være for par, der ønsker ændringer, afklaring eller afslutning. I trygge rammer hjælper parterapeuten jer til sammen at få arbejdet igennem de ting, der skal ændres eller afklares.

Virksomhed: Psykoterapeut Karina Bolund