Polterabend til veninde med croquis

Sådan skaber du den perfekte polterabend

Et bryllup er en kærlighedsfest uden lige. Her fejrer man bruden og gommen i en smuk ceremoni, som for mange er mindeværdig og helt unik. Inden skal man give sig hen til sin elskede, vælger de fleste at fejre den sidste tid inden brylluppet med en vild fest. Skal du slå det sidste spadestik som en ugift kvinde, handler det om at skabe den perfekte polterabend! Der er mange måder at gøre det på – og det er ikke alle, der har lyst til at holde polterabend. Dette skyldes som regel, at festligheden forbindes med noget vildt og voldsomt. Det er dog vigtigt at huske på, at man selv bestemmer, hvad man skal lave til sin polterabend. Skal der være stor fest, eller ønsker I at skabe rolige og hyggelige minder? Mulighederne er mange. Det eneste, du skal bruge, er dine nærmeste veninder! Mangler I inspiration til sjove og anderledes aktiviteter, kan I tegne croquis til polterabend.

 

Croquis – en sjov og kreativ aktivitet

Alkohol, høj musik og natklubber. Det kan virke overvældende at feste igennem til sin polterabend – og det er ikke alle, der har lyst til at tilbringe dagen på sådan vis. Derfor kan det være en rigtig god idé at finde på alternative, kreative og sjove aktiviteter til ens polterabend. I denne forbindelse er croquis det helt rette valg. Croquis går ud på at tegne et nøgent menneske. Det er en ældgammel skik, som stadig er aktuel i dag som kunstart. Når I vælger at tegne croquis til polterabend, kan I helt selv bestemme, hvilken krop I ønsker at tegne. Det er både en udfordrende og sjov aktivitet, som kan få grinene i gang og de røde kinder til at blusse.

 

Skab minder for livet

Det er de færreste, der tegner croquis regelmæssigt. Faktisk virker kunstarten næsten fremmed for de fleste danskere. Af den årsag kan det være en oplagt aktivitet til polterabend. Aktiviteten giver jer nemlig et minde, som I kan have sammen – og grine over i mange år frem. Der er ingen, der siger, at man skal drikke vin og hyre en mandestripper for at fejre de sidste dage som ugift kvinde. Der findes tværtimod mange måder at fejre livet sobert på sammen med sine veninder. Croquis kan hurtigt blive en af de bedste!