Røde og hvide løbere til bryllupsfesten

Rød og hvid gulvløber

Rød og hvid løber til brylluppet – hvornår bruger man hvad?

Er du i gang med forberedelserne til brylluppet, hvor der absolut ikke skal mangle noget, må du i den grad heller ikke gå ned på pynt. Pynt til brylluppet kan både bidrage til at gøre stemningen mere festlig, mere romantisk og mere personlig. Du kan sætte dit eget præg på bryllupspynten med dine egne billeder eller din personlige stil, eller du kan give den hele armen med romantisk og festlig pynt. Uanset hvilken stil, du vælger, kan både en rød og en hvid løber være med til at sætte prikken over i’et, når vi snakker bryllupper og oppyntning.

 

Hvis du vælger røde og hvide løbere som del af bryllupspynten, bør du dog vide, hvor de hver især skal placeres. Der er jo, som altid, mange traditioner forbundet med bryllupsfesten, og dette ses også ved brugen af pynt.

 

Den røde løber

Den røde løber bruger man som regel til festen eller ved ankomsten til festlokalet. Den røde løber, som vi også kender fra store fester og filmpremierer med de kendte er altså mere til den festlige del af brylluppet. Du kan med fordel bruge den røde løber til at få taget billeder af alle dine gæster, når de ankommer til din bryllupsfest. En flot rød løber kan også bruges til mange andre festlige anledninger, og derfor kan det give mening at købe hos en tæppebutik, hvor du er sikret kvalitet for pengene.

 

Den hvide løber

Den hvide løber er en smule mere traditionsbunden og bruges i højere grad i forbindelse med vielsesceremonien. Den kan da fungere som et slags kirkegulv, hvis du holder en udendørsvielse i haven. På den måde er den hvide løber mere forbeholdt brudeparret og kan bruges som en måde, hvorpå de stadig kan ”gå op af kirkegulvet”, selvom vielsen foretages under åben himmel.