Planlæg en romantisk bryllupsnat

Gode råd til en romantisk bryllupsnat

Er den store dag lige rundt om hjørnet, så har du og din partner højest sandsynligt planlagt selve festen fra ende til anden nu. Men har du også overvejet, hvad der kommer efter bryllupsfesten, er slut? Her ønsker mange kvinder, at manden viser sig fra sin bedste og mest romantiske side. Bryllupsnatten er den perfekte afslutning på dagen og den perfekte start på resten af jeres liv som ægtepar. Med andre ord vil det garanteret falde i god jord, såfremt du arrangerer en romantisk bryllupsnat for din elskede. Er du ikke den romantiske type, eller mangler du blot lidt ekstra idéer og tips, kan du læse med her for at blive inspireret til en bryllupsnat I aldrig vil glemme.

 

5 gode råd til efter gæsterne er gået

Der er mange forskellige idéer til, hvordan du gør jeres bryllupsnat helt speciel. 5 gode råd, som du sjældent vil gå galt i byen med er:

  • Hav en lille gave klar, som du kan overraske din partner med
  • Køb snacks og drikkevarer, eksempelvis jordbær overtrukket med chokolade og en god champagne
  • Spil god og romantisk musik, såsom Chet Baker
  • Pynt soveværelset med blomster eller rosenblade
  • Tænd op for pejsen og nyd flammernes romantiske dans samt varme

På trods af at bryllupsfesten er sjov og god, kan den også være lang og krævende. Det er herved en god idé at slutte dagen af med lidt alenetid, hvor I blot nyder hinandens selskab i romantiske omgivelser. Herudover er et godt råd at lade være med forcere eller fokusere for meget på hvordan aftenen forløber, da det aldrig kan være helt forudsigeligt. Det kan herved være en god idé blot at tage udgangspunkt i, hvad I nyder og ønsker at slutte den store dag af med. Derfor kan det også være simple tiltag, som at tænde op i pejsen, der kan kickstarte jeres romantiske aften. Med en hyggelig pejs er du nemlig garanteret, at romantikken når nye højder.

 

Afslutningen på en perfekt dag i jeres smag

Rådene skal tilmed tages med et gran salt, da der naturligvis er stor forskel på ’den gode idé’ alt efter, hvilke typer I er og jeres behov efter en lang romantisk dag. Hvor nogle ønsker store romantiske gestusser, såsom blomsterblade, champagne og gaver, ønsker andre små hyggelige tiltag, såsom ro og intimitet foran pejsen. Her kender du naturligvis din partner bedst, hvorfor du også vil være den bedste til at vurdere, hvad der vil skabe en god og vellykket afslutning på dagen for jer.