Hold et sikkert bryllup

Skab ekstra tryghed

Når du står overfor en af de større fejringer her i livet, og du har inviteret alle dem, du har kær, følger der helt naturlig logistikspørgsmål. Der skal være plads til alle, de skal ankomme på samme tidspunkt, og så skal du selvfølgelig bede om, at der kun kommer dem, der er inviteret. Derfor kan du og dine gæster med fordel lade en sikkerhedsvagt tage sig af sikkerhedsspørgsmålene forbundet med din fejring.

 

Sådan kan du benytte en sikkerhedsvagt til dit bryllup

 

Ens bryllupsdag er en sådan dag, hvor der helst ikke skal forekomme for mange tilfældigheder. Der går månedsvis af planlægning forud for denne dag, og selvom man ikke kan planlægge sig ud af alt, så er der altid gode gevinster at hente i en god planlægning. Her kan du få et overblik over, hvordan sikkerhedsvagter kan gøre en positiv forskel for planlægningen og udspilningen af jeres bryllupsdag: 

 

  • For det første står jeres hjem tomt, mens I er i kirke og til fest. I har formentlig inviteret alle venner og familie til festen, og der er derfor ikke altid nogen, der kan passe på hjemmet. Her kan en sikkerhedsvagt træde til.
  • Til en bryllupsfest er der typisk dyre gaver involveret. Med en sikkerhedsvagt behøver du ikke bekymre dig om dine ejendele, når I opholder jer udenfor lokalet, eller på anden vis er distraheret fra gavebordet.
  • Du kan også bruge sikkerhedsvagter til at forebygge ”pranks” fra gæsternes side, der går lidt for langt. Selvom det er i bedste mening, at huset oversmøres med sæbe, så er det ikke alle par, der kan se det sjove heri.

 

Nygifte er mere udsatte for indbrud

 

Ofte er mange i nærområdet klar over, at I lige er blevet gift. Det kan bl.a. opildne til flere indbrud, da nygifte med dyre gaver, der ovenikøbet er på bryllupsrejse, er et ”nemt offer” for indbrudskriminelle. Her kan I altså også udnytte en vagt til at sikre jeres hjem, mens I er på bryllupsrejse.