3 fifs til en fit brudefigur

Kom i form til dit bryllup

Der er hjælp at hente, hvis du gerne vil smide de sidste kilo, inden du skal have brudekjolen på. Mange kvinder vil gerne se ekstra godt ud på deres store dag. Måske har du bestilt tid til at få lagt professionel makeup, flotte negle og håret sat professionelt hos en frisør. Der er også nogle kvinder, som tæller slankekur og et hårdt træningsforløb med i bryllupsforberedelserne, så de kan se ekstra godt ud i deres kjole. Det er selvfølgelig individuelt, om man vælger at gå op i at smide nogle kilo, eller om man føler sig tilpas og lækker med den krop, man har. Uanset hvilken størrelse, man har, er der ingen tvivl om, at alle kvinder kommer til at se forrygende ud i deres bryllupskjole på den store dag. Men hvis du er en af dem, der gerne vil smide et par kærestekilo inden bryllupsdagene, så har vi her samlet de bedste tips til, hvordan du gør det:

 

  1. Den kedelige måde

    Du har sikkert hørt det og læst det mange, mange gange før, men derfor er der ingen grund til ikke at gentage det, for det virker – at spise sundt og motionere regelmæssigt. Der er ikke tale om nogen mirakelkur, og hvis du gerne vil se resultater, skal du begynde i god inden brylluppet. Til gengæld er du også sikret langvarige resultater efter brylluppet, hvis du holder de gode vaner ved lige. Du behøver hverken investere i et dyrt fitnessmedlemskab eller en kostvejleder – det handler bare om at snøre løbeskoene, kvitte fredagsslikket og slette din konto fra Just Eat. Så skal du nok se resultater.

 

  1. Den lette måde

    Vil du gerne have en lidt flottere silhuet og ”strammes op” inden brylluppet, men har du hverken tid eller overskud til at arbejde for det? Så findes der heldigvis en let løsning, hvor du med det samme kan snyde dig til en lidt slankere figur. Der findes nemlig masser af opstrammende undertøj på markedet, også kendt som Shapewear. Det opstrammende undertøj sørger for at holde maven og kærlighedshåndtagende på plads, så din kjole smyger sig smukt om hofterne uden at afsløre for meget. Det er selvfølgelig ikke det mest behagelige at have på en lang aften med lækker mad og bobler, men til gengæld er du sikret lækre former på nul komma fem.

 

  1. Den behagelige måde

    Du kan også træne musklerne, mens du ligger og slapper af. Det lyder måske for godt til at være sandt, men Bailine tilbyder netop det – muskeltræning ved hjælp af elektroder, der aktiverer dine muskler, mens du ligger afslappet og drømmer om din store dag. Heller ikke her er der tale om mirakelkur, og en Bailine-behandling kan ikke sidestilles med en tur i fitnesscenteret. Men hvis du måske er generet af smerter, så du ikke har mulighed for at træne, eller hvis du gerne vil hjælpe din træning på vej, så kan Bailine være et effektivt supplement. Tjek Bailine.dk for nærmeste behandler.