Spar tid og penge - Køb vin online til brylluppet

Vinen er vigtig

En bryllupsdag er en stor dag for brudeparret såvel som for gæsterne. En vigtig gæst ved bordet er selvfølgelig... vin! Man bruger mange timer rundt om bordene, hvor man nyder hinandens selskab og lidt god mad, og dertil hører sig en rigtig god vin. Men hvor køber man den bedste vin, og hvor meget skal man egentlig bruge? Bliv lidt klogere her.

Fordele ved at købe vin online

Der er mange bolde, der skal holdes i luften, når det gælder bryllupsplanlægning. Derfor er det smart at overveje, hvad I kan købe online for at gøre det lidt nemmere. Køb vin online og spar en masse tid og penge. Hvis I vælger at købe vin online, er I sikre på at finde et stort udvalg af vine samt kyndig vejledning i valg af vine på det samme sted. Derudover er sikre på at få transporteret vinen sikkert hjem til jer.  

Hvordan vælger man den rette vin?

Vin til maden, er ikke bare vin til maden. Vin komplementerer maden, og er derfor ganske uundværlig. Skal I have trerettersmenu på den store dag, så findes der en vin til enhver ret, hvad end der er tale om fisk og skalddyr, kylling eller oksekød. Det traditionelle valg af vin ser oftest sådan ud:

 

- Mousserende vin til velkomstdrink

- Hvidvin til forretten

- Rødvin til hovedretten

- Dessertvin til desserten

Hvor meget vin skal man købe ind?

Det kan være lidt svært at gennemskue, hvor meget jeres gæster drikker. Derfor kan det anbefales at købe lidt ekstra, end det I kalkulerer med. Regn med cirka 2-3 glas vin pr. ret pr. gæst. Man drikker typisk mest vin til hovedretten, især, hvis den er god, så sørg for at have nok der.