Stressfri bryllupsdag

Lad afslappetheden tage over inden stressen rammer

Som både brud og gom kan tiden op til og lige inden brylluppet ofte være præget af stress og travlhed, og det kan være svært at finde momenter, hvor afslappetheden tager over, og hvor kroppen for alvor er i balance. At have fokus på kroppen kan dog være afgørende for, at den store dag bliver ligeså speciel og dejlig, som forventet, og derfor kan det være en idé at overveje, hvordan en omgang massage vil kunne gøre underværker inden, at det egentlige bryllupsres for alvor går i gang.

 

Hvorfor er massage værd at overveje?

Der findes et væld af forskellige typer af massage, men én ting er fælles for alle – deres primære formål er at udrede spændinger og dermed dulme eventuelle smerter i f.eks. ryg, lænd, nakke, benmuskler eller noget helt femte. Massage er ikke kun værd at overveje, hvis du oplever direkte smertefulde symptomer men kan også være vejen til, at kroppen i sig selv slapper af. En afslappet krop giver overskud, som måske ikke før har været set eller følt, og lige præcis dette er der i mange tilfælde mangel på op til et bryllup, hvor planlægningen føles uendelig, hvor kroppen er ude af sig selv på grund af nervøsitet og spænding, og hvor hverdagen generelt er ændret.

 

Bryllupsplanlægning stresser kroppen unødvendigt meget

Det er færreste, som tænker over det, når de stor i det – men bryllupsplanlægning ligger et enormt pres på kroppen. Kroppens stress under planlægning af et bryllup kommer bl.a. af, at der ofte skal træffes mange beslutninger, og at kroppen tilsidesættes for hovedet, hjernen og tankemylder, hvorfor legmener f.eks. udsættes for unødvendige pres. Det skal ikke lyde som om, at bryllupsplanlægning kun bringer dårlige ting med sig, men når det kommer til kroppen og dens vedligeholdelse, er det vigtigt at tage den i betragtning, så du som brud ikke ender med at være totalt fysisk udkørt, når det store dag kommer.

 

Muskelsmerter giver ubehag – og det er der ikke brug for

En meget normal følelse i forbindelse med spænding og nervøsitet i dagene op til brylluppet er muskelsmerter. Disse indtræder ofte, hvis kroppen har lidt overbelastning, og det er ikke altid nemt at vide, hvornår dette sker. Muskelsmerter kan afhjælpes med f.eks. fysiurgisk massage, som du kan få hjælp til hos mange professionelle som eksempelvis Kiropraktik i Centrum, der har egen klinik i hjertet af København. Fysiurgisk massage er blot én af mange former for massage, der helt sikkert kan gøre en forskel for, at du bliver mere afslappet op til din bryllupsdag. Du kan læse mere om fysiurgisk massage her.

 

Slap af og nyd jeres fælles dag

Når jeres fælles dag kommer, er det vigtigt, at I begge føler jer afslappede og klar. Er kroppen i ubalance, er denne følelse ofte ekstremt svær at finde, og det er ikke altid nok at anstrenge sig for at være afslappet på den store dag – det handler tit om det forarbejde, som der er gjort for, at kroppens afslappethed er i top. Netop i forhold til dette kan massage gøre en kæmpe forskel, og hvem kan ikke bruge lidt selvforkælelse inden brylluppet?