Med transport fra vielse til fest får dine gæster en uforglemmelig oplevelse

Planlægning af bryllup: Fra menu til transport

Brylluppet er den helt store dag, og på så stor en dag er der naturligvis også mange ting, man skal forholde sig til. Hele planlægningen er generelt et større puslespil, fra menu og gæsteliste, til sjove indspark og dekorationer. Endnu en ting, man kan tage med i den allerede omfattende planlægning, er transport af gæster fra A til B: hotel til vielse, eller vielse til fest. Heldigvis behøver det ikke være en tør planlægningsaffære - man kan nemlig gøre det til et sjovt indslag, som sikrer glade gæster til brylluppet.

 

Lej en dobbeltdækkerbus som et hyggeligt transportindslag

Naturligvis kan man gå med den klassiske “gæsterne-kører-selv-fra-vielsen-til-festen”-metode. Dog kan man også vælge at lave et sjovt indslag ud af transporten.

Hvis der kommer mange gæster, både til vielse og bryllupsfest, kan man f.eks. vælge at leje en dobbeltdækkerbus til at transportere gæsterne. Det sikrer, at gæsternes hår og tøj sidder som det skal hele vejen, hvilket giver glade og tilfredse gæster. Desuden får gæsterne sig en hyggelig og social oplevelse.

Man kan også vælge at lave bustransport fra festen og hjem. De fleste gæster kan nok hurtigt se fordelen i, ikke selv at skulle køre hjem fra bryllupsfesten.

 

Giv turen i dobbeltdækkerbussen et ekstra skub

Selve busturen behøver ikke være det eneste sjove ved transportindslaget. Kolde drikkevarer, snacks og musik er altid et hit til en bustur, og kan bidrage til at få stemningen helt i top inden bryllupsfesten for alvor går i gang.

Man kan tilføje til oplevelsen ved at tage et fælles billede foran bussen inden afgang, så gæsterne har et minde fra begyndelsen på uforglemmelig bryllupsfest. Et bryllup handler hovedsageligt om de gifte – men glade gæster sikrer en god fest.