Tips til vinterbrylluppet

Vinterbryllup 2021

Et vinterbryllup åbner op for mange fantastiske muligheder. Både med hensyn til pynt, tema og påklædning. Skal du giftes i den kommende vintersæson, kan du dermed inkorporere årstiden og få det helt perfekte vinterbryllup. Der er tonsvis af muligheder. Uanset om du ønsker et stort eventyrligt vinterbryllup eller et mere neddæmpet og uformelt et af slagsen. Læs med i dette blogindlæg, hvor vi giver dig gode tips til denne uforglemmelige dag, hvor kærligheden skal fejres.

 

Bordpynt og borddækning

Både bordpynt og borddækning vigtigt, da gæsterne ofte vil sidde ned ved bordet en stor del af aftenen. Derfor er det vigtigt med det helt rigtige brodpynt, der passer til det udtryk og den stemning, du ønsker at skabe på din store dag.

Vil du gå all-in med hyggelig vinterstemning, kan du få fat i kogler, gran og andet vinteragtigt nips. Der er mange muligheder, og du kan sørge for at kombinere den med en farve, du godt kan lide. Når det kommer til borddækning, kan du vælge kraftige krystalglas eller andet massivt service, som går godt til sæsonen.

 

Pynt i det helt rigtige lokale

Når det kommer til planlægning af et bryllup, er det vigtigt at finde det rigtige lokale. Det kan tage tid, men det er det værd. Med det rigtige lokale kan du nemlig få skabt den stemning, du ønsker.

En vigtig del af stemningen er også den pynt, som du vælger til lokalet. Du kan fx bruge forskellige typer gardiner. De rette gardiner kan nemlig være med til at skabe et hyggeligt og stemningsfyldt rum til dig og dine gæster. Du kan bruge gardiner på mange forskellige måder, og de findes samtidig i et væld af varianter, så nærmest kun fantasien sætter grænser for dine muligheder. Du kan vælge tykke, tunge gardiner for rigtig at bruge årstiden og skabe hyggelige rammer, eller du kan vælge lange elegante hvide gardiner, der altid passer ind i bryllupstemaet. En anden fordel ved at have smukke gardiner til dit bryllup er, at du på den måde også har en smuk væg, hvor du og dine gæster kan få taget billeder, så I altid vil have minder fra dagen.

Sammen med gardinerne kan du også vælge anden pynt til lokalet. Det kan være en helt hvid blomstervæg, en masse smykke stearinlys i flotte stager, blomster i den helt rigtige farve, særlig belysning eller noget helt andet. Der er mange muligheder, og på den måde kan du skabe lige præcis det rum og det tema, du ønsker.

 

Den perfekte bryllupskjole

Når det kommer til bryllupskjolen og bryllupshabitten, er der også helt særlige muligheder, når I skal have et vinterbryllup. Der vil være koldere i vejret, og derfor vil I i højere grad have mulighed for at vælge kjole eller habit i kraftigere materiale.

Bryllupskjolen kan piftes op med en overdel, måske en pels eller lignende, som ville være alt for varm, hvis der var tale om et sommerbryllup. En vinterbryllupskjole kan også have lange ærmer. Generelt er der rigtig mange muligheder, når det kommer til bryllupskjole til et vinterbryllup, da du ikke behøver at være bange for, at du får det alt for varmt under brudekjolen.

Når det til bryllupshabitten til herren, er der ligeledes mange muligheder. Her er der mulighed for mere lag-på-lag fx i form af en vest under habitten.