Udendørs planter hører til et havebryllup

Oprettet af: Jacob Knudsen Alnor

Drømmer du om et vaskeægte sommerbryllup med haven fuld af glade gæster? Så bør du også overveje, hvilke planter du vil have som pynt. Planter kan nemlig være med til at skabe en helt særlig stemning, som dit bryllup selvfølgelig skal være præget af. Samtidig er der uanede muligheder for, hvordan planter og blomster kan bidrage til dit bryllup. Vælg eksempelvis udendørs planter til havebrylluppet. Her får du nogle yderligere ideer til, hvordan du kan udnytte planternes grønne look til at skabe præcis det havebryllup, du har ønsket dig.

Skab et smukt og unikt udtryk

Planter er på ingen måde yt til bryllupper. Tværtimod så kan de bidrage til at skabe et unikt udtryk på mange forskellige måder. Det gælder eksempelvis følgende:

  • De kan bruges som pynt på bordene. Lav for eksempel små buketter, som du gør til en del af bordskiltene eller stil store flotte buketter ned langs midten af bordene.
  • Lav en æresport af grønne eller farvede blomster og planter. Den vil blive et godt samlingspunkt til et fotoshoot i løbet af aftenen.
  • Placer store potteplanter rundt omkring for skabe et grønt og naturligt udtryk.
  • Brug dem afhængigt af temaet til festen. Skal de være store for at gøre det mere rustikt eller mindre for at give et sirligt udtryk?

Udendørs planter kan være med til at pynte din bryllupsopsætning på en naturlig, men samtidig smuk måde.

Allergivenlige planter, der ikke generer gæsterne

Mange mennesker er plaget af forårets og sommerens allergier. Derfor kan det være en god ide at vælge udendørs planter og blomster, som er allergivenlige. På den måde er du og dine gæster helgarderede og er sikre på at undgå en aften med lommetørklæder klar hele tiden. Her kan du blandt andre vælge planter som Fuksia, Hængelobelia, Roser, Koraltoppe, Stedmoderblomste og mange flere.