Vielsesringene - overvej hvilke I skal have i rigtig god tid

Oprettet af: Lise Hansen

Bestil vielsesringene

Som en del af jeres bryllupsbudget skal I overveje, hvor meget I vil lægge til side for vielsesringene. At vælge vielsesringe er en stor beslutning, hvortil I skal tage jer god tid. Vi anbefaler, at I hurtigt efter forlovelsen begynder at overveje hvilken type ring, der vil klæde jer. Det kan sagtens betyde, at I skal besøge flere forskellige butikker men giv jer god tid! Ringen viser jeres kærlighed til hinanden og I skal trods alt bære dem resten af livet.

 

Overvejelser og tanker

Vielsesringe findes i mange materialer og varianter, som skal passe både til jeres personlige smag og dagligdag. En høj karat er eksklusivt men blødt i metallet, som ikke ville kunne modstå dagligdagens brug. Er i aktive på jobbet eller i fritiden bliver en pudset overflade nemt ridset og kræver konstant vedligeholdelse. Vælger I derimod en børstet eller hamret overflade, kræver ringen ikke pudsning så ofte.

 

Lad jeres ønsker og behov være med i overvejelserne og husk: jeres ringe behøver ikke matche, hvis I forelsker jer i forskellige designs, eller find et fællestræk i ringene f.eks.:

  • Materiale
  • Overfladefinish
  • Farve
  • Ædelsten

 

Vær ude i god tid


Butikkers og hjemmesiders leveringstider er forskellige, og kan variere fra 1 uge til flere måneder alt efter dato. Producerer guldsmeden sine egne ringe går bestillingen hurtigere, men skal vielsesringene først bestilles hjem, udvides tidshorisonten markant. Vær også opmærksom på, at indgraveringer i ringene skal tillægges ekstra tid. Derfor er det en god ide at kigge på vielsesring som noget af det første efter, du har sagt ja.

Nogle par oplever desværre, at de bliver nødt til at finde andre ringe, da deres udsete ringe ikke kunne produceres tidsnok.