Gaven til jer begge

Oprettet af: Mona Sørensen

Gaver: Tænk hvad I begge kan bruge

Som brud og gom har I helt sikkert gode idéer til hvad I selv kunne tænke jer – men ved I hvad I begge kan bruge? Læs vores råd til, hvordan du laver den gode ønskeliste her.

 

Lækre ting til hjemmet

Bryllupsgaver, som I kan være fælles om at ønske jer, vil oftest være ting til hjemmet, selvom I har meget udstyr i forvejen. Kvalitetsting og design koster ofte en del mere, end hvad man køber til hverdag. Ting I kan ønske jer sammen kan f.eks. være:

  • Kaffekande fra Stelton
  • Skraldespand fra Vipp
  • KitchenAid eller Kenwood
  • Sengetøj fra Georg Jensen Damask
  • Lysestager
  • Designerlamper

Eller lige hvad I synes er flot! Tænk over hvad I synes, der vil klæde jeres hjem. Designklassikere og deres lange historie pynter I alle hjem og giver en fantastisk stemning. Kvalitet behøver ikke være dyrt, men brugs- og designgenstande holder bedst, hvis kvaliteten er i orden – og så har i et varigt minde fra jeres bryllup. Overvej jeres fælles personlige stil og smag – men er den meget forskellig, så se om I ikke kan indgå et kompromis.

 

Gaver I kan bruge sammen

Efter at have brugt mange penge og kræfter på bryllupsfesten, er det ikke sikkert, at I har overskuddet til at forkæle jer selv. Ønsk jer oplevelser sammen, for selvom det ikke er en ting I kan have stående og beundre hele livet, vil det være et varigt minde for altid. Oplevelser kan være alt lige fra et spaophold til en koncert, og kun jeres fantasi sætter grænsen for, hvad I kan opleve sammen.

Har I ingen idé til hvad I gerne vil opleve sammen, kan I bede jeres gæster om oplevelsesgaver, som de tror I vil værdsætte. Elsker i vin er en aften med vinsmagning med gode venner en sjov og personlig oplevelse, der rammer plet.

Når I skal skrive jeres gaveønsker skal I overveje, hvad I begge kan drage nytte af. Selvom en robotgræsslåmaskine er noget gommen ønsker selv, betyder det ikke bruden ikke vil få glæde af den – hun vil nyde hendes mands forbedrede tid til forkælelse!