Romantisk weekend

Er det blevet mandag i ægteskabet?

Kan du huske dengang, I var på bryllupsrejse? De lange middage, de lange gåture, de lange samtaler. I havde al tid i verden til hinanden. Det kan føles som en evighed siden, når man lige pludselig finder sig selv i et virvar af madpakker, vasketøj, skole/hjem-samtaler og uendelige indkøbslister. Pludselig er det blevet hverdag, og det bliver det i alle ægteskaber før eller siden. Det er en god ting, for det betyder, at I fungerer sammen som et team. I kan løfte opgaverne i fællesskab og deles om hverdagens uundgåelige pligter. Det betyder dog ikke, at de lange middage og samtalers tid skal være forbi.

 

Sæt hverdagen på pause

Der er mange gode råd til, hvordan man holder ægteskabet godt kørende. Ét af dem er meget simpelt: Giv jer tid. I skal give jer tid til hinanden, og kun hinanden. Få passet børnene, dyrene og potteplanterne, og pak en weekendtaske med forventninger. En romantisk weekend er balsam for sjælen og for et velfungerende parforhold. I de rigtige rammer kan I finde tilbage til den følelse, I kan huske fra den brusende og berusende start på jeres forhold. En romantisk weekend i eksempelvis Viborg kunne se således ud:

  • Gå en smuk tur i Pilehaven, og nyd udsigten over Nørresø
  • Bestil en lækker hotelovernatning
  • Tag den nye kjole på, og smut i Viborg Teater

 

Giv hinanden en romantisk weekend 

Træd ind i en boble af velvære og kvalitetstid i en romantisk suite. Smid taskerne på sengen, snup et glas bobler og nyd de friske blomster og chokoladen. I behøver kun at forholde jer til hinanden – og om I har lyst til at gå i spa før eller efter aftensmaden. En god idé, når I endelig tager på et romantisk ophold, er at lade teknologien blive i tasken. Smartphones og computere er praktiske værktøjer i hverdagen, men har ingen plads i jeres kvalitetstid. Få ting kommer helt af sig selv, og der skal også arbejdes for et sundt og stærkt parforhold. Så investér i hinanden, og i en romantisk weekendoplevelse.