Unik bryllupsgave med enestående udsigt

En smukt og medrivende oplevelse for livet

Er du i tvivl om, hvad du skal give det perfekte brudepar, som har alt, eller mangler du blot inspiration til jeres bryllupsønskeliste? En unik og fantastisk ballontur kan være svaret på dine bønner. I en lille og eksklusiv kurv kan i nyde hinanden og udsigten fra højderne, mens en privat ballonskipper tager styret.

 

Romantisk naturoplevelse udover det sædvanlige

Er du på udkig efter en romantisk oplevelse, som er både spektakulær men samtidig blid og rolig, kan Dreamballoon.dk tilbyde en speciel ballonflyvning, som er målrettet 2 personer, og som er præget af luksus. Som den perfekte bryllupsgave kan parret selv være med til at bestemme startstedet, og hvor der flyves, og på den måde bliver turen ikke blot en fantastisk billet til et overblik over vores flotte klode – det bliver samtidig en personlig oplevelse, som er individuelt bestemt. Der tilbydes endvidere øget luksus i form af champagne undervejs og mulighed for at få gavebeviset tilsendt i en helt særligt gaveæske med en opstigende heliums ballon.

 

Champagnedåb og personligt ballondiplom

Under den 1 time lange flyvning er der mulighed for at nyde den betagende udsigt, men oplevelsen slutter ikke her. Efterfølgende vil deltagerne blive hyldet med den traditionsrige champagnedåb, der også indebærer et personligt udstedt ballondiplom, som vil blive signeret af ballonskipperen, så der for evigt vil være et minde om den fantastiske dag. På den måde er der mulighed for at skabe en oplevelse for livet med synet af smuk natur og dyreliv i komplet stilhed og kun i selskab med hinanden.  

Læs også: Alt om ønskelisten

 

Væk glæde og smil med en oplevelse

Mange brudepar ønsker at finde fælles ønsker til deres ønskeseddel, og det kan i mange tilfælde være svært at finde gaver, som passer både brudegom og brud. I stedet for at købe traditionelle gaver som f.eks. ting til hjemmet, kan man med stor sandsynlighed vække både glæde og smil med en fælles oplevelse, som kan beundres hele livet. En luksus ballonflyvning er en oplagt mulighed for at skabe et varigt og romantisk minde.