5 flotte og feminine outfits til bryllupsgæsten

Oprettet af: Nellie H.

Mærk festen an

Det kan virke som en labyrint at vælge det helt rette outfit til brylluppet – særligt hvis man er kvindelig gæst. Ingen ønsker at fornærme brudeparret ved at træde udenfor festens tema, men på samme tid drømmer de fleste kvinder om at se smukke ud som gæster til et bryllup. Som udgangspunkt er der ikke meget, der kan gå galt, når man skal vælge bryllupstøj. De fleste vælger en pæn kjole, der passer perfekt til mere fornemme festligheder. Ligger du alligevel søvnløs over din påklædning til den store begivenhed, kan vi hjælpe. Hvis blot du husker disse råd, vil du ikke komme til at træde nogen over tæerne med dit outfit.

For det første er det vigtigt, at du aldrig tager hvidt på til et bryllup. Den farve er som regel forbeholdt bruden. Det er nemlig hende, der skal stå som centrum for festen. Derfor bør du forsøge at undgå at overskygge hende. Ens bryllupstøj som kvindelig gæst bør derfor ikke være sexet eller for nedringet, da dette kan tage fokus væk fra bruden. Er man i tvivl om det tøj, man skal bære til begivenheden, kan man kigge på indbydelsen. Er der en dresscode? Hvis ikke, kan du overveje, hvilken slags bryllupstøj der egner sig bedst til den lokation, hvor brylluppet skal afholdes. Der er trods alt stor forskel på, om festen foregår i naturen nær hjemmet eller på et overdådigt slot.

 

Et hav af muligheder – sådan vælger du

Når man skal vælge bryllupstøj som kvindelig gæst, er der et hav af muligheder. Derfor kan det ofte være svært at bestemme, hvilken stil man ønsker. For at gøre denne beslutning lidt lettere har vi her samlet et par forslag til bryllupstøj til kvindelige gæster:

  • Skal du til et formelt og klassisk bryllup, anbefaler vi en lang kjole, der dækker armene. Når du er kvindelig gæst, er det nemlig vigtigt, at du ikke overskygger bruden. Denne problematik kan du hurtigt komme til livs ved at vælge noget enkelt og elegant. Så vil du både se smuk og respektfuld ud.
  • Er det et sommerbryllup, kan du iklæde dig en kort sommerkjole. Dette er det oplagte valg for dig, der ønsker et mere afslappet look, der samtidig passer til festens tema. Der findes mange forskellige kjoler i smukke farver – så du kan roligt vælge en festlig farve til begivenheden.
  • Måske er kjole ikke noget for dig? I stedet kan du vælge en mere funky løsning i kraft af bukser og jakke. Der findes mange flotte jakkesæt til kvinder, som både kan være feminine og anderledes. Det er ikke forbudt at skille sig lidt ud til brylluppet, så lad endelig fantasien få frit løb!
  • Står et festligt og anderledes bryllup i din kalender, kan du vælge et par bukser og en party top. Under alle omstændigheder bør din påklædning afspejle festens tema. Holder brudeparret en sjov og uformel fest, kan du roligt påklæde dig derefter.

Uanset hvilken stil du går efter, er der masser af muligheder. Er du i tvivl om, hvilket bryllupstøj du skal tage på, kan du forhøre dig hos nogle af de andre gæster. Sammen finder I med garanti det helt rette outfit til den store fest!

 

Følg vores råd og undgå tøjkrise

Et bryllup er den ultimative kærlighedsdag. For de fleste sker det kun én gang i livet – og det er der ingen gæst, der har lyst til at ødelægge. Mange kvindelige gæster frygter måske at klæde sig forkert på til lejligheden. Denne bekymring kan komme til at fylde utrolig meget. Det er der imidlertid ingen grund til! Har du fulgt vores råd, skal du nok komme velklædt til begivenheden. Du behøver ikke bekymre dig om, hvilken farve du har på. Der vil sandsynligvis være en anden, der har en lignende farve på. Det betyder intet! Så længe du føler dig komfortabelt og er respektfuld overfor bruden, er der intet, der kan gå galt.