Find de rigtige smykker

Find de helt rette smykker til dit bryllup

At skulle giftes er en stor ting, og det hele skal gerne spille på den store dag. Især udseendet er en ting, der er vigtig for kvinden – og der er meget, der skal være styr på. Både kjole, sko, hår og smykker skal spille, og det skal passe sammen alt sammen, så looket får det helt rigtige udtryk. Men det er ikke altid helt nemt at finde det perfekte, og især smykkerne kan være svære at vælge. De skal gerne være både personlige, enkle og smukke. Der findes et væld af forskellige smykkedesignere, men især Månesten smykker har vundet ind på det seneste, og de har smykker til enhver smag og til enhver lejlighed.

 

Halskæden - det vigtigste smykke

Du tænker måske, at ringen selvfølgelig er det vigtigste smykke på dagen, og det kan du til dels også have ret i. Men sagen er også den, at ringen kan være svær at se. Halskæden derimod er meget mere fremtrædende og kan gøre en verden til forskel, når du tager den på. Den kan virkelig være prikken over I'et, og derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge den helt rigtige halskæde, så dit look bliver fuldendt. Vent med at købe din halskæde, til du har købt din kjole, så du er sikker på, at halskæden passer kjolens udskæring.

 

Det er det samlede look, der gør forskellen

Kjolen kan være fantastisk flot for sig selv, skoene kan være flotte for sig selv og smykkerne kan også stå flot alene, men det er enormt vigtigt, at du tager højde for, om det passer sammen i en helhed. Det er nemlig ikke de enkelte dele, der gør dit look unikt. Det, der i sidste ende gør dig ubeskriveligt smuk er det samlede look med alle de enkelte dele i en helhed. Og så er det vigtigt at pointere, at du skal holde dit valg af smykker enkelt og på et niveau, der ikke bliver for meget. For mange smykker kan gøre looket utjekket og forvirrende at se på

 

Genbrug dine smykker

En ting, der kan være værd at tage med i dine overvejelser om valg af smykker er, om de kan bruges efter brylluppet. Nogle smykker egner sig ikke rigtig til brug efterfølgende, mens andre - Månestens for eksempel – kan bruges i alle sammenhænge og tilpasses situationerne. De er både tidløse og enkle. Lige så flot deres halskæde kan stå med en smuk brudekjole, lige så flot kan den også stå efterfølgende med en ganske almindelig striktrøje. Det kan være en fin tanke at bruge smykket fra sit bryllup i hverdagen fremover, så man har noget, der vækker minder fra dagen, og som har en særlig betydning.

 

Slutteligt er det vigtigt at sige, at du skal være draget af dine smykker. Er du ikke betaget af dem, skal du hellere vælge smykkerne fra, for du skal udelukkende have ting på, du føler dig helt tilpas i for at du kan stråle.

Virksomhed: Stokværk