Find de rigtige smykker til den store dag

Hvilke smykker skal du vælge til dit brudeoutfit?

Den store trend inden for smykkeverdenen er minimalisme. Hvis du gerne vil være med på moden, skal du derfor vælge nogle smykker i enkelt, tidløst design. På den måde undgår du også, at smykket overtager dit samlede look.

Udskæringen har f.eks. en del at skulle sige i forhold til valget af halskæde. Er udskæringen dyb, bør du vælge en lang kæde, mens en højere udskæring kalder på en kæde, der sidder tættere til halsen. Smykkerne må desuden ikke matche alt for meget, da det hurtigt kommer til at se for overgjort ud. Sørg for at holde øreringe, halskæde og armbånd i det samme materiale, men lad være med at bære smykker fra den samme serie.

I sidste ende handler det om, at du skal føle dig godt tilpas på din store dag. Vælg derfor dine yndlingssmykker til lejligheden.

 

Hvilke smykker passer til din brudekjole?

Smykkernes materiale afhænger i høj grad af kjolens nuance. En helt hvid kjole passer f.eks. godt sammen med sølvsmykker. Det skaber et elegant og køligt look, så du ligner den smukkeste isdronning. En cremefarvet kjole vil matche bedre med guldsmykker. Denne kombination skaber en mere varm aura omkring dig i al din brudeglans.

 

Hvad er betydningen af en hjertehalskæde?

En halskæde er placeret tæt på hjertet. Derfor kan en halskæde med hjerte være en rigtig fin måde at vise din kærlighed på. Det har en høj symbolværdi, idet du giver dit hjerte til en anden person. Hvis du gerne vil give en ganske særlig gave til en, du elsker, er en halskæde med hjerte en oplagt og betænksom mulighed.