Gommens undertøj

Oprettet af: Lise Hansen

Undertøj til gommen

Gommens muligheder inde for undertøj er ikke lige storslåede som brudens, men der er alligevel ting du skal overveje, før du vælger parret til den store dag.

Bryllupsdagen er længere end de fleste med ceremoni, reception og fest til langt ud på natten. Du skal stå, gå og danse mere end du plejer, og det forkerte undertøj kan irritere og fjerne fokus fra den store dag. Det er derfor ikke dagen, hvor du prøver et helt nyt mærke, for de forskellige brands har forskellige syninger, pasform og størrelser. Køb derfor et mærke du kender, og som du ved sidder godt. Den forkerte størrelse eller pasform kan give underlige buler under tøjet eller genererende mærker.

 

Mange muligheder

De senere år er traditionen med, at bruden viser sit strømpebånd også nået mændene. De skal dog ikke vise strømpebånd, men kanten af deres undertøj. Elsker du en let og sjov stemning, kan du med fordel vælge undertøj, som du ved vil drage smil og latter – f.eks. med en sød lille besked bagpå med ’taken’.

Mange mænd vil gerne glæde sin udkårne med noget mere forførende efter festen, men ikke kan have det på hele dagen, så fortvivl ej. Vælg noget behageligt til festdagen, og ifør dig sagen efter festen.

Selvom du ikke tænker, at gommens undertøj er et punkt, der kræver overvejelse, kan forglemmelse være forfærdeligt. Undertøj der ikke sidder ordentligt, kan skabe stor irritation på den glædelige dag. Brug et mærke du kender og har prøvet, så kan du nyde dagen uden røde mærker.