Skal du skifte kjole til festen?

Oprettet af: Lisette Ulriksen

Vil du skifte kjole i løbet af dagen?

I Danmark er der ikke en tendens for at købe en skiftekjole. Det er oftest set i USA. Herhjemme plejer bruden at beholde sin brudekjole fra vielsen til festen er slut. Siden det er DIN dag, bestemmer du selvfølgelig selv. Og hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have en skiftekjole til festen om aftenen, får du her et par gode råd om, hvad du skal overveje under din shoppingtur.

 

Hvilken farve skal kjolen være?

Du vælger selvfølgelig din ynglings farve. Dog vil vi råde dig til at overveje, om du måske skal holde dig til hvid eller beige. I hvert fald ønsker du ikke at blende ind med de andre kvindelig gæster.

 

I skal danse, gerne en masse. Du skal også sidde ned, også nok en del. Derfor er det en god ide at overveje, hvor komfortabel kjolen skal være. Stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Kan jeg sidde ned i længere tid uden, at jeg får åndebesvær eller mavepine?
  • Hvordan sidder kjolen på brystkassen? Giver den det rigtige løft, og føles det rigtigt?

Lige meget vad du vælger her, er din forståelse af komfort alt afgørende.

 

Lang, kort, lang, kort

En god ide er, at du beholder den lange længde på kjolen. Derved beholder du følelsen af brudekjolen. Og er du mere til den korte model, så sørg for at den er ekstravagant. Den skal skille sig ud fra mængden. Ingen skal være i tvivl om, at du er dagens stjerne.