ALT om dit brudehår

Oprettet af: Mona Sørensen

Dit brudehår

Din brudefrisure skal, som alt andet på den store dag, spille max. Hvordan brudefrisuren skal være afhænger af flere ting. Først og fremmeste skal det være en frisure, som er, ligesom du gerne vil have den. Derudover afhænger det også af din ansigtsform, brudekjole, smykkerne og øvrige accessoirers, så det stilmæssigt stemmer overens.

 

Hvordan skal brudehåret sidde

Der er utallige kreative løsninger på en flot brudefrisure, hvad enten du ønsker opsat eller løst hår. Er du selv tom for ideer eller har svært ved at forestille dig, hvordan det skal se ud, er der god inspiration at hente på Pinterest og diverse frisørsider. Du kan også vælge at gå til din frisør for vejledning med det samme, han eller hun kender dit hår og har helt sikkert nogle gode ideer til en smuk frisure.

 

Har du kort hår

Har du kort hår og drømmer om en smuk håropsætning, så fortvivl ej. Hårekstensions er din redning. Hårekstensions kan sagtens bruges i dit hår for en enkelt dag og er en super smart måde, hvorpå du kan forlænge dine egne lokker, så du har mulighed for at sætte det op. 

Dit hår kan dog også se super smukt ud uden hårekstensions. Er du en af de brude, som har frisuren, som passer perfekt til hende, skal du måske udforske andre hårfarver ende den, du har. Dette skal der ikke eksperimenters med kort op til brylluppet. En god ide er, at du går igang med dette i rigtig god tid, så kan du også nå at ombestemme dig. 

 

Hvem skal sætte dit hår

På din bryllupsdag skal du føle dig som en prinsesse, og hvad er mere rart end at blive forkælet og nusset om. Selvom frisør er en udgift, vil de fleste brude synes, at pengene er givet godt ud til at lade en professionel stå for håropsætningen på bryllupsdagen. For dig betyder det også én ting mindre at tænke på, når du blot kan læne dig tilbage i stolen og lade professionelle fortrylle dit hår til en rigtig brudefrisure. Flere frisører tilbyder endda også at komme hjem til dig, så du slipper for at skulle bruge tid på transport frem og tilbage fra salonen.

Book tid ved frisøren, så snart du kender datoen for jeres bryllup, hvis du vælger at få en professionel til at sætte dit hår på bryllupsdagen, så du er sikker på, at den dag også er ledig til dig.

 

Få en prøveopsætning

Uanset om du får en professionel til at sætte dit hår på bryllupsdagen, eller du vælger selv at gøre det, er det en god ide at lave en prøveopsætning først. Ved en prøveopsætning har du god mulighed for at danne dig et indtryk af, hvordan håret kommer til at sidde på den rigtige dag. 

 

Slør eller ej

Brudeslør var i gamle dage et tegn på jomfruelighed, men i dag er der ikke nogle regler for, om du skal bære slør eller ej. Det er en smagssag, og det er helt op til dig. Vælger du at have slør, er det ikke ensbetydende med, at du skal bære det hele aftenen, du kan sagtens få lavet en håropsætning, hvor det er nemt at tage sløret af efter I for eksempel har overstået vielsen.