Sådan tilpasser du smykkerne til kjolen

Oprettet af: Lise Hansen

Få styr på smykkerne til brudekjolen

Hvis du synes det var sjovt at vælge brudekjolen, kan du godt glæde dig til smykkerne! Så længe du husker den eneste og vigtigste regel: Overdriv ikke, bliver søgningen efter de perfekte smykker en oplevelse. Selvom det er fristende at finde de største juvelbesatte halskæder og øreringe, kan de overstråle dig på den store dag. tænker du, at de tkunne blive aktuelt at skifte kjole i løbet af dagen, så læs vores råd her.

 

Match metallerne med brudekjolen

Hvis du ved hvilke type metaller, der passer med din bryllupskjoles undertone, bliver jagten på de perfekte smykker lettere:

  • Kridhvid kjole: Guldsmykker passer sjældent til den helt hvide kjole. Hold dig derfor til perler eller platin.
  • Hvid kjole: Denne næsten off-white farver passer perfekt til guld og sølv, rosaguld og perler og, ja, du fanger idéen.
  • Elfenbensfarvet: Denne bløde hvide farve, måske med gule undertoner, er flot med guldsmykker som fremhæver kjolens cremede nuance.

 

Sæt fokus på din dekolletage

Lad kjolens halsudskæring bestemme udsmykningen, så komplimenterer kjoler og smykker hinanden og danner et flot helhedsindtryk.

 

Stropløs

Gå den utraditionelle vej, og undvær halskæden. Fokuser i stedet på nogle flotte hængende øreringe, der matcher farverne i din blomsterbuket (men ikke udsmykningen fra din kjole, da det hurtigt kan blive for matchet).

 

Halterneck

Stylet hår er den bedste måde at udsmykke en kjole med halterneck – lige meget om det er i en elegant knold eller løs hestehale med bløde krøller. Hårbånd er en god måde at pynte håret give elegance til din håropsætning. Er du ikke til hårbånd, er smukt dekorerede hårnåle altid flotte i en stilfuld opsætning.

 

V-udskæring

Denne udskæring passer perfekt til en længere halskæde til at drage fokus. En tynd lang kæde med en sød pendant er elegant, mens lange perler udstråler klassisk charme.

 

Vær dig selv

Det vigtigste når du vælger smykker er, at de passer til dig og din personlighed. Er du ikke vant til at gå med store hængende øreringe så hold dig til ørestikker. Smykkerne skal være en refleksion af dig, og hvad du synes er smukt.