Overvej en brudeopsætning

Ekstra pleje af dit hår

Til den store dag skal alting være på plads. Det er vigtigt at have styr på alle detaljer i god tid, så dagen kan forløbe så gnidningsfrit, som muligt. Det gælder også og den planlægning, der skal til for, at du som brud har styr på det hele. Der skal være styr på kjolen, makeuppen skal sidde lige i skabet, og håret skal sidde perfekt. Alt efter hvor langt hår du har, og hvilken frisure du har, er der forskellige muligheder for opsætninger, som passer til din store dag. Du skal også vide, om du skal bære slør til brylluppet eller ej.

 

Plej dit hår godt

Dit hår er en del af helheden, og det er derfor vigtigt, at det er velplejet. Gå i gang i god tid og invester gerne i en hårkur, som kan pleje dit hår og give det styrke og glans. Brug gerne en specifik hårkur, der egner sig til din hårtype. Hvis du har tørt hår, så prøv en kur, der giver en masse fugt, og har du kruset hår, så prøv en kur, der afhjælper krus og kan tæmme håret.

Dagen før selve brylluppet bør du vaske håret grundigt og gerne bruge en kur. Sørg for at føntørre det, indtil det er helt tørt, så det får mere volumen – så er det nemmere at style.

 

Gode overvejelser

Skal du have en anden til at sætte dit hår, kan du med fordel arrangere det sådan, at du har brudeopsætning inkl. prøveopsætning til din store dag med i pakken. Det en god ide at gå i gang med at finde inspiration til frisurer i god tid. Du bør til prøveopsætningen vide, om du vil have slør, hårpynt eller andet i håret på dagen. Her kan du snakke med personen, der laver brudeopsætningen, så den passer lige præcis til dig.