Bliv klar til brylluppet med en fedtfrysning

Bliv bryllupsklar med en fedtfrysning

Er bryllupskuren ikke gået helt, som du havde troet, den ville, eller er du bare stadig bekymret for, hvordan brudekjolen kommer til at sidde på den store dag? Det er du uden tvivl hverken den første eller sidste til at bekymre dig om, men heldigvis er der råd til måder, du kan blive frisket op inden brylluppet. Med en fedtfrysning behandling kan du sikkert og smertefrit gøre det sidste til, at brudekjolen kommer til at sidde lige som forestillede dig, at den skulle.

 

Hvad er en fedtfrysning?

Fedtfrysningsmaskinen bruger det, man kalder kryolipolyse, der med et kontrolleret kølingssystem fryser fedtcellerne ned. Netop dette resulterer i en samlet reduktion af fedtceller, der ikke vil være tilbagevendende. Da fedtfrysning ikke er et kirurgisk indgreb, undgår du både ar og mange andre problematikker, der somme tider kan være forbundet med andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion.

Fedtfrysning kan foretages på de fleste fedtdepoter på kroppen, så hvad end det er ved overarme, mavefedt eller lår, at brudekjolen strammer, kan en fedtfrysning hjælpe dig godt på vej.

 

Fordele ved fedtfrysning vs. Andre behandlinger

Sammenlignet med mange andre fedtreducerende skønhedsbehandlinger, er der mange fordele ved fedtfrysning. Fedtfrysning kan fjerne de mindre fedtdepoter, der ikke er lige så nemme at fjerne med motion og kost, og det kan sikre, at de ikke vender tilbage. 

Modsat hårde slankekure, hvor man over længere tid nægter sig selv god mad og søde sager, og hvor man måske ovenikøbet har svært ved at holde fast og sætte sig op til at få dyrket motion, er fedtfrysningen både utrolig hurtig og kræver en langt mindre indsats for dig. Resultaterne er naturligvis ofte mere holdbare, hvis man kombinerer behandlingen med sund kost og motion, men fedtfrysningen kan også godt være blot et boost i den rigtige retning.