Strål om kap med solen på den store dag

Opnå en naturlig glød på din bryllupsdag

Den store bryllupsdag er dagen, hvor man som brud gerne vil stråle ekstra meget. Øjnene er rettet mod dig, så du vil gerne tage sig godt ud. Det kan gøres på mange måder, men her får du vores bud på, hvordan du bedst kommer til at stråle på din bryllupsdag.

Fugt er essentielt                                                                              

Fugt, fugt og mere fugt. Det er vigtigt, at du allerede flere uger før din bryllupsdag, begynder at fugte huden løbende. Drik masser af vand og spis sundt – så hjælper du til at få glød i huden uden for mange kemikalier.

Hvis din hud trænger til et ekstra boost, er der flere former for ansigtsbehandling, der kan hjælpe dig tættere på den perfekte bryllupsglød. Mange skønhedsklinikker kan tilbyde mere avancerede behandlinger, som giver dig en frisk, opstrammet hud med masser af glød og fugt.

Det kan være alt fra PH-behandling til oxygenbehandling, dermaroller til mikrodermabrasion. Behandlingerne varierer i pris, alt efter hvor lang og hvilken behandling du ønsker. Tal med en kosmetolog i din nærmeste skønhedsklinik for at finde ud af, hvad præcis du har brug for.

 

Læs også: 5 Make-up overvejelser, som er super vigtige

 

Undgå frygt for løbende mascara

En anden ting, der kan give et naturligt udtryk uden for meget make-up, er farvning og behandling af vipper og bryn. Med en hvid, sart kjole skal man være påpasselig med at bruge for meget make-up, da man risikere at få tværret det ud op den.

For at mindske risikoen kan man med fordel investere i at få lavet eyelash extensions. Med denne behandling får du fylde og længde på dine vipper helt uden brug af mascara. Du mindsker altså ikke kun risikoen for at få mascara på kjolen, men du undgår også at skulle friske din mascara op i løbet af aftenen. Og vigtigst af alt – ingen risiko for sorte rander under øjnene, hvis man skulle knibe en glædeståre. Hvis det virker, som en stor omgang at få lavet eyelash extensions, kan man i stedet få farvet sine vipper. Også det gør, at du kan undvære mascaraen.

Hvad enten du vælger nogle af ovenstående behandlinger eller ej, er det altid en god idé at få farvet og rettet sine bryn i ugerne op til den store dag. Farvning af bryn giver et meget naturligt look fremfor at de bliver markeret med en liner.

Hvis du nærmer dig din bryllupsdag og gerne vil have lidt professionel hjælp, så er den ikke langt væk. I Københavnsområdet finder du de dygtigste kosmetologer hos Klinik Q på Frederiksberg i København og Charlottenlund. Du kan kontakte dem på telefon 72 16 18 14 eller booke en tid online HER