Tandteknikerens råd til bruden

Dette indlæg er sponsoreret. 

Få et stort smukt smil på din store dag

Din bryllupsdag er en stor dag, som du vil huske i mange år fremadrettet, og derfor skal det hele helst også spille, så dagen bliver noget nær perfekt. Derudover er det en stor dag med rigtig mange smil, og du vil med garanti komme til at smile hele dagen. Men hvad hvis smilet ikke er helt i orden? Har du enten knækket, revnet eller mistet en tand i tiden op til dit bryllup, så skynd dig at få det fikset hurtigst muligt.

 

Tandprotese inden dit bryllup

Hvis du er kommet i den uheldige situation, at du har pådraget dig en tandskade, hvor din tand måske er knækket eller faldet ud, kan du heldigvis stadigvæk nå at få gjort noget ved det inden din store dag. Der er mange måder, din tand kan knække eller tage skade på, herunder:

  • Flig slået af tanden
  • Knækket tand, hvor nerven er blottet
  • Knækket tand, men helt usynlig nerve
  • Lodret flækket tand
  • Små overfladiske revner

 

Uanset hvilken form for skade, du har, er det vigtigt, at du kontakter en professionel hurtigst muligt. Skader i tænderne kan nemlig være forbundet med rigtig meget smerte og ubehag, og det er simpelthen så vigtigt, at det bliver behandlet hurtigst muligt, da tilstanden i langt de fleste tilfælde blot vil blive værre og værre.

 

Kontakt altid en tandtekniker

Er skaden sket, kan du med fordel kontakte en tandtekniker fremfor en almindelig tandlæge. En tandtekniker har meget viden og samtidig masser af erfaring med knækkede og skadede tænder. Du vil derfor kunne få effektiv behandling med fx tandproteser eller kunstige tænder. Hvis du bor i området omkring Næstved, kan du fx kontakte en dygtig og kompetent tandtekniker i Næstved, som med garanti vil hjælpe dig med at få styr på tænderne, så du kan bære et stort flot smil på din store dag.