Lej det perfekte køretøj

Oprettet af: Lisette Ulriksen

Den perfekte bryllupskørsel

Størstedelen af alle brudepar lejer kørsel til deres bryllup og gerne en flot pyntet bil eller en veteranbil. I løbet af dagen bruger parret en del tid på kørsel: Bruden bliver kørt til kirken, efter vielsen køres parret til fotografering, og til sidst køres de til feststedet.

Mange brudepar vælger at gøre kørslen til noget specielt på deres bryllupsdag. De lader kørslen blive en del af festen og billederne, og vælger derfor ofte at leje en limousine eller en veteranbil.

 

Kørselsmuligheder til den store dag

Der findes mange forskellige muligheder for bryllupskørsel, og vælg den som I synes bedst beskriver jer og passer til jeres bryllupstema. Bryllupskørslen kan f.eks. bestå af:

  • Limousine
  • Veteranbil
  • Karet
  • Drømmebilen

 

Bryllupsbilen

Bilen passer til alle sæsoner, og sikrer jer en behagelig køretur uanset vind og vejr. Udvalget af biler er enormt, og går lige fra store imponerende limousiner med aircondition og romantiske veteranbiler til brølende amerikanerbiler og moderne luksusbiler. Vil du overraske din gom, kan du leje hans drømmebil til kørslen på den store dag.

Når man lejer en bil til bryllupskørsel, lejer man som oftest for 2 timer. Det betyder, at selvom I kun skal bruge bilen i en enkelt time, betaler I stadig for 2. Det store arbejde ejeren gør, for at gøre bilen klar med rengøring, klargøring og eventuel pyntning fortjener belønningen.

Der er ofte champagne eller anden mousserende vin i bilen til brudeparret, som de kan nyde under kørslen.

 

Bryllupskørsel med karet

Er I til det meget romantiske, er en karet i ægte eventyrstil den perfekte løsning til jeres bryllupskørsel. Kareten kan pyntes med blomster og tyl og sammen med de hvide heste og kuske klædt i sort, vil I få en fantastisk oplevelse og ligne royale i bybilledet. Spørg gerne om kareten er åben, og om der er mulighed for overdækning i tilfælde af dårligt vejr.

Er der langt fra kirken til receptionen, skal I kraftigt overveje om kareten er den bedste mulighed. Selvom det er romantisk, bliver tiden en truende faktor. Karetkørsel foregår langsommere (faktisk 10-15 km i timen!), og I og jeres gæster kan risikere at tidsplanen skrider.

 

Den anderledes bryllupskørsel

Er I meget grønne anlagte og ikke er interesseret i bryllupskørsel, der involverer benzin, er en Rickshaw (eller cykeltaxa) måske noget for jer. Rickshaws kører rundt i de fleste store danske byer, og I kan sagtens lave en forespørgsel og høre, om de vil være jeres bryllupskørsel. Spørg også gerne, om der er mulighed for at pynte cyklen. Vær dog opmærksom på, at det er begrænset hvor længe føreren kan trampe rundt med jer.

Bliver I gift nær en havn er bryllupskørsel på vandet romantisk. Bryllupskørsel på vandet giver jer en fantastisk sejltur og oplevelse – og der er oplagte muligheder for gode billeder med havet i baggrunden, hvis I tager fotografen med.

Det er kun jer der sætter grænser for muligheder af bryllupskørsel. Mulighederne er mange, og I kan komme langt med forespørgsler. Husk dog at være ude i god tid, hvis jeres bryllup ligger om sommeren, da mange booker mange måneder i forvejen.