Husk de levende lys til brylluppet

Kærlighedsfest i et lysende skær

Den store dag nærmer sig med hastige skridt, og der er meget, I skal have styr på inden da. En stor del af festlighederne er pynten på bordene og i lokalet generelt. Ved at pynte ordentligt op, får I skabt en særlig atmosfære, der vil smitte af på hele aftenens stemning.

 

En god og rigtig nem måde at få etableret en hyggelig stemning på er gennem levende lys. Lysene skaber liv rundt på bordene, da flammerne bevæger sig organisk og naturligt i luften. Derudover kaster levende lys et helt særligt skær, som inviterer til nærvær, hygge og varme.

 

Det er en god idé at vælge bloklys fremfor fyrfadslys til jeres bordarrangement. Fyrfadslysende vil hele tiden gå ud, og I skal derfor løbe rundt og udskifte dem konstant. Bloklys kan brænde hele aftenen, og I kan dermed koncentrere jer om at være brudepar.

 

Vælg soyalys til bryllupsfesten

Det er desuden en god idé at tage stilling til, hvilken type lys I vælger. Det er klart at anbefale, at I vælger det sunde levende lys til jeres begivenhed. Almindelige lys udsender desværre en masse kemikalier i luften, som især er skadelige for de gæster, der døjer med astma, allergi eller dårlige lunger. I kan i stedet købe sunde soyalys, som er helt uden giftstoffer.

 

4 fordele ved soyalys:

 

  • De har en længere brændetid end almindelige lys
  • De udgør en kemikaliefri hyggespreder
  • De kommer ofte i en fin beholder
  • Deres beholder er ofte genanvendelig til andre formål

 

Gør det ekstra personligt

I kan gøre pynten til jeres bryllup ekstra personlig ved at få lavet jeres egne bloklys. I kan enten selv gå i gang med produktionen af de levende lys, eller I kan bestille soyalys med jeres helt eget motiv hos en producent.