Unik bryllups dekoration

Unikke blomsterdekorationer til brylluppet

Når brylluppet står for døren, og den store fest, hvor I fejrer hinanden og jeres kærlighed, er det vigtigt, at festen bliver præcis, som I vil have den. Med unikke dekorationer af blomster kan I skabe en helt speciel fest og stemning, som afspejler jer og jeres tema for festen.

Blomstervægge er blevet meget populære, fordi de er så flotte, og fordi de kan passe ind til ethvert bryllup. De kan laves i alle blomster i sæson, og væggen er oplagt til brug som baggrund for de mange billeder, der skal tages til festen. I kan selv bygge en blomstervæg, men fordi de er populære, er det også muligt at leje en. Vil I gerne have jeres helt egen væg, men har ikke tommelfingrene skruet ordentligt på, kan I få hjælp af en tømrer, som kan lave væggen præcis efter jeres ønsker. Med en tømrer kan I bruge tiden på andre forberedelser og glæde jer til resultatet.

 

Vælg en blomstersky

Er I mere til en dekoration, som kan pynte ved bordene, kan en blomstersky måske være noget for jer. Det er en meget enkel og elegant løsning, som kan svæve over bordene og danne rammerne om en naturskøn atmosfære. En blomstersky er nem at lave selv, men det er også muligt at leje dem.  

 

Få blomster af gæsterne

Hvis I ønsker et rum til festen, der er fyldt med personlige blomster, kan I bede gæsterne om at medbringe blomster, som de mener passer til jer. Alt efter årstiden kan det være blomster fra haven eller grønne grene fra skovområder, som kan pynte og være en del af inventaret til brylluppet. Enten i vaser, som I arrangerer eller i større udsmykninger som i en blomstersky eller en blomstervæg. Det kan også bidrage til at budgettet til festen ikke skrider fuldstændig, da blomster er en dyr post.