123123

Anderledes pynt til brylluppet

Brylluppet nærmer sig så småt og de praktiske ting er ved at være fastlagt. I takt med at invitationerne er sendt ud, maden og musikken er bestilt, opstår endnu en stor beslutning i bryllupsplanlæggelsen, nemlig borddækningen og pynten. Skal vi gøre det traditionelt og måske for kedeligt? Eller for moderne og måske for festligt? Eller skal vi prøve noget helt tredje?

 

Det personlige touch

Det er i dag populært med bryllupsarrangører, der selv laver bryllupspynten til festen og gør den personlig. Er du ikke selv den kreative ”bryllupspyntskreatør” eller ikke føler tiden er der, så findes der mange spændende, opsigtvækkende og kreative løsninger til dig der gerne vil pynte festen med kreativitet, personlighed og lidt kant. 

Her er 3 gode løsninger til det personlige touch:

 

Det indbydende skilt

Byd dine gæster velkommen med et indbydende skilt. Et nemt og sikkert valg, er det sorte træhjerte. Find et træhjerte, og mal det sort således at du efterfølgende har muligheden for at skrive og hviske ud med kridt. For at gøre dette mere personligt sæt eventuelt billeder, symboler eller noget tredje der kendetegner lige netop jer.

 

Bogstaver med lys

Skriv jeres navne, indikere jeres tema, byd gæsterne velkommen, kun fantasien sætter grænser med denne nye kreative og personlige måde at pynte til brylluppet. Hos Leben CPH har de en unik løsning til jer, der ønsker pynt med personlighed og lidt kant til brylluppet.

Se bogstaverne her.

 

Naturen

Det sidste forslag er for brudeparret, der holder af naturen. Holder i af skoven er det oplagt at pynte op med kogler og planter, og hvis det er havet i værdsætter er muslingeskaller og rav noget, der kan give festen det personlige touch. Find ud af hvad i holder af i naturen, og vælg så nøje det fine og personlige fra netop det sted.

 

Vi er alle forskellige og har hver især vores smag. Find det, der passer til jer og tilføj det til pynten. Alle elsker en fest med personlighed og sjæl.

Held og lykke, og godt bryllup!