Brylluppet tæt på natur og strand

Drømmer du også om et strandbryllup? Så læs med her

En romantisk vielse tæt på strand og vand er næsten som taget ud af en film. Hvide sandstrande og brusende bølger skaber en unik, romantisk stemning, som ikke kan sammenlignes med et bryllup i kirken. Tag ud i naturen, når I skal giftes og drag fordel af de billedskønne omgivelser, I befinder jer i. Få fuldstændigt fantastiske bryllupsbilleder, når I står med vand, strand og skøn natur i baggrunden og stråler af kærlighed. Hvis I også har forelsket jer i tanken om et smukt strandbryllup, så kommer der her et par tips og råd til, hvordan I får mest ud af jeres bryllup ved stranden.

 

Sommerbryllup på stranden – hvor?

Når I skal bestemme destinationen for jeres bryllup, skal I være opmærksomme på, om I ønsker at afholde brylluppet på en privat eller offentlig strand. Hvis I ønsker mere privatliv, kan I med fordel arrangere jeres bryllup på en privat strand. Her skal I kontakte strandejeren og få tilladelse til at afholde brylluppet på deres strand. Hvis I vælger en offentlig strand, er det derimod kommunen, som I skal kontakte. Spørg den kommune, hvor I ønsker at afholde brylluppet, hvilke regler der gælder på stranden. Afhold f.eks. jeres bryllup på Vestkystens naturskønne omgivelser.

 

Men hvad med vejret?

Som alle er klar over, kan det være meget usikkert at vide, hvordan vejret er i Danmark især over sommermånederne. Men det kan sagtens lade sig gøre at holde et udendørsbryllup. Hvis I sørger for at slå nogle telte op på stranden, så der er mulighed for både læ og skygge om nødvendigt, garderer I jer godt mod vejret. Hvide telte pyntet med smukke blomster fremmer den romantiske stemning, og på samme tid er det en sikring for jer selv og for gæsterne mod vejret. Hvis vejret til stor skuffelse ikke er så godt som forventet, er det også en stor fordel, at man har valgt at afholde de efterfølgende festligheder i nærheden af, hvor vielsen tager sted. Sørg for, at det er let for jeres gæster, præsten og eventuelt fotografen at komme til vielsesstedet og til de bryllupslokaler, hvor festen skal afholdes. Så spiller vejret ikke en afgørende rolle for jeres bryllup.

 

Fortsæt den romantiske stemning…

…og vælg en bryllupsdestination der også emmer af kærlighed og natur. Læs nærmere om forslag til perfekte bryllupsdestinationer her.