Drømmebryllup i Nordjylland

Hold det perfekte drømmebryllup

Det er svært at komme udenom, at det er mange pigers drøm at kunne holde et rigtigt prinsessebryllup ligesom dem, man ser i disneyfilm og i amerikanske kærlighedsfilm. Forestil dig et rigtigt prinsessebryllup, der afholdes på et slot eller i smukke, middelalderlige omgivelser, med hornmusik eller strygere, gæster i deres fineste, stiveste puds, og alt er, som det skal være. Til et sådant bryllup er det svært ikke at føle sig som en prinsesse, og drømmen om det helt store prinsessebryllup er naturligvis også muligt at få i opfyldelse i de mange slotte og smukke bygninger rundt omkring i Danmark.

Når brylluppet skal planlægges, er der tusindvis af ting, der skal være styr på. Der skal vælges og udsendes invitationer til alle gæsterne, der skal findes den perfekte brudekjole i prinsessestil, mad og drikke skal der være styr, og sidst, men absolut ikke mindst, så skal der også være styr på lokationen. Skal dit bryllup holdes i København, er Havreholm Slot et godt sted at holde det. Skal brylluppet holdes i Nordjylland, så er Børglum Kloster et oplagt sted at invitere gæsterne indenfor til en rigtig eventyrlig stemning, i de æstetiske gamle bygninger.

 

Bryllup i æstetiske bygninger

Det er fuldstændigt unikt at holde brylluppet i gamle, æstetiske bygninger, som de ved Børglum Kloster. Der skal ikke meget til at gøre lokalerne festlige og ikke mindst romantiske, og du kan stadig nemt sætte dit eget personlige præg med pynt, blomster og billeder af brudeparret.

Det er vigtigt at vælge de rigtige lokaler til brylluppet, da de vil sætte rammerne for den kærlighedsfest, der skal afholdes. Når du holder bryllup i Nordjylland, har du flere muligheder for at vælge æstetiske og romantiske bryllupslokaler, der kan være med til at opfylde din drøm om et prinsessebryllup.

 

Eventyrlige og alternative bryllupslokationer

Hvad end du drømmer om et slotsbryllup med prinsessetema, eller om at holde et moderne og romantisk bryllup med et twist, findes der et hav af skønne bryllupslokationer rundt om i landet.

Hold et magisk disneybryllup i Zoo, Ree Park eller tag sydpå til Disney World Paris og afgiv jeres løfter, som var det et vaskeægte disneyeventyr. Er I mere natur- eller kulturinteresserede, kan I naturligvis også holde et smukt og romantisk bryllup ved stranden, i skoven, eller på ét af de mange slotte eller herregårde, der findes i Danmark.