Find de aller bedste omgivelser

Oprettet af: Anne Marie Laursen

Find Hvilke omgivelser repræsenterer jer bedst?

At vælge location eller feststed, er en stor og vigtig beslutning, og er også ofte klart den største post. De smukke omgivelser danner rammerne for jeres fest, og skaber de store indtryk. Der er mange forskellige omgivelser med hver sine fordele og ulemper – og ikke mindst pris!

De klassiske valgmuligheder er:

 

Slot eller herregård

Er de perfekte rammer for et eventyrligt bryllup med et strejf af kongelighed og historie. De smukke omgivelser med klassiske lysekroner og møbler, får slotte og herregårde til at ose af romantik. Nogle slotte har en slotskirke, som I kan blive viet i, hvis I ønsker. Her skal I ikke tænke på noget selv, men bare lade jer opvarte og nyde festen. Dog kan denne type location være begrænset mht. til tid og prisen er ofte i den dyre ende.

 

Festlokaler
Festlokaler findes mange steder og i mange varianter og størrelser. De findes i beboerforeninger, forsamlingshuse, spejderhytter og privatejede festlokaler. De findes i naturskønne områder eller helt midt inde i byen, alt efter hvad I ønsker.

 

Lade

En lade danner de perfekte rammer for et romantisk bryllup i landlige omgivelser. Heri kan i opsætte og pynte hvad i vil, og stort set gøre, som det passer jer. Lej borde, stole og service udefra og dekorer, som i ønsker. Lyskæder og lysekroner (som man også kan leje) giver et blødt romantisk lys. Tænd lanterner med levende lys på bordene og blomster i flotte farver. Lej også gerne varmekanoner eller fleecetæpper, hvis været bliver køligere.

 

Telt i have
Drømmer i om en fest i det fri, med lyden af fuglenes pippen og en blid brise, der får træernes grænse til at hvisle let i baggrunden – så er et bryllup udenfor i telt lige noget for jer. Stemningen lægger op til let sommermad fra grillen, bare tæer i græsset og småsnakken i haven om aftenen blandt tændte fakler. Hertil vil det også være en god idé med varmekanoner og tæpper til gæsterne.

 

Restaurant eller hotel

Et bryllup på restaurant eller hotel har et strejf at luksus og elegance. Moderne og ældre hoteller har hver sin charme, og nyd at blive opvartet hele dagen. I samarbejde med kokken på stedet har I valgt en menu, som I blot skal læne jer tilbage og spise og snakke og feste sammen med jeres gæster. Hotellet vil gøre alt for, at I får en uforglemmelig aften, hvor I kun skal koncentrere jer om hinanden. Det kan dog være et minus, at festen har en tidsbegrænsning.

 

Hjemme

Elsker I de hjemlige og hyggelige omgivelser i jeres eget hjem, og er pladsen til det, er en bryllupsfest derhjemme en fantastisk ide. Derhjemme kan I pynte, dekorere og gøre lige hvad I vil uden begrænsninger til hverken tid, mad eller bryllupsdekorationer. Der er mange cateringfirmaer, der specialiserer sig i bryllupsmenuer og dygtige kogekoner, der kan lave mad til mange. Nyder I at lave mad, kan i sammen med familien selv skabe en lækker middag. Få også familien og venner med på at pynte op og dække bord, så I ikke stresser med det hele selv

 

At finde de perfekte rammer for jeres store dag kan være svært, da mange forskellige steder har forskellige muligheder og priser. Det vigtigste er dog, at I vælger et sted, som I synes passer til jer som par. Tænk også på jeres budget, for et dyrt sted kan betyde, at I bliver nødt til at skære i antallet af kuverter. Nyd jeres søgen og find jeres drømmested til jeres bryllup.