Bestil menuen udefra

Slip for madlavningen – bestil en lækker festmenu

I månederne op til jeres bryllup har I nok at se til med planlægning, indkøb og forberedelser, og derfor vælger de fleste også at bestille festmenuen udefra. Vi har her samlet fem fordele ved at bestille brylluppets festmenu udefra:

 

  1. Få mere tid til andre dele af planlægningen

Det kommer bag på de fleste, hvor meget tid bryllupsmenuen faktisk kræver. Vælger I at lave bryllupsmenuen selv, skal I sætte tid af til planlægning af menu, udregning af mængder, indkøb, madlavning samt sørge for, at I har den rette køkkenplads, de rette køkkenredskaber og den rette opbevaringsplads. Det eneste I kan klare på forhånd er planlægningen af menuen, mens indkøb og madlavning er komprimeret i dagene op til brylluppet, hvor I har MEGET andet at se til.

 

  1. Spis en kreativ menu, du ikke selv havde fundet på

Professionelle kokke er specialister i at skabe unikke og smagfulde retter, og de er i stand til at hjælpe jer med at sammensætte en menu i med garanti ikke selv kunne have fundet på. De har stor viden om, hvilke smage, der passer sammen, sæsonens råvarer samt at skabe den røde tråd mellem retterne.

 

  1. Mad lavet af professionelle kokke

Man kan sagtens lave en lækker menu selv, men der er noget helt særligt ved at indtage et måltid lavet af professionelle kokke. Her kræses der for selv de mindste smagsnuancer, farver og anretning, så I og jeres gæster kan nyde en smuk menu, der får smagsløgene til at synge.

 

  1. Sammensæt jeres drømmemenu

En professionel kok kan hjælpe jer med at sammensætte den helt rette menu, som passer til jeres ønsker. Hos Slettens køkken kan i sammensætte jeres egen festmenu, så menuen bliver personlig og afspejler jer.


 

  1. Slip bekymringerne og nyd festen

Den helt store fordel ved at bestille brylluppets festmenu udefra er, at I kan slippe bekymringerne i dagene op til brylluppet samt på den store dag, da I ved, at dygtige og professionelle kokke har menuen under kontrol. På den måde kan I læne jer tilbage og nyde jeres store dag fuldt ud.

 

Uanset om I skal holde et lille intimt bryllup eller et stort og eksklusivt bryllup, kan I slippe mange stressfaktorer og bekymringerne ved at overlade brylluppets festmenu til dygtige, professionelle kokke.