I vil gerne have, at jeres store dag skal huskes som en positiv og vellykket begivenhed. Står brylluppet til at skulle foregå her i år 2018 eller et af de kommende år? Så er i sikkert allerede i gang med forberedelserne. Dette inkluderer blandt andet, at i gerne vil indfri jeres gæsters forventninger til maden.
Madens rolle kan ifølge indehaver af Kejserindens Gryder, Lone Larsen, ikke undervurderes. Hun mener, at maden er noget af det, som folk har en holdning til. Desuden husker gæsterne altid den mad som bliver serveret til bryllupper, både hvis den var god eller dårlig.
Gæsternes oplevelse af maden er altså en stor del af deres samlede indtryk af festen. Derudover kan den også være et yndet samtaleemne. Blandt gæster, som ikke nødvendigvis kender hinanden i forvejen, kan maden være en anledning til at starte samtaler.
For at få netop den menu til brylluppet, som man drømmer om, så råder Lone Larsen kommende brude og brudgomme til at være ude i god tid. Hun siger, at ”folk plejer at bestille maden et halvt til et helt år i forvejen. Altså i god tid”. Derfor kan det godt betale sig at begynde at gøre sig overvejelser med sin partner om, hvilke forventninger man hver især har til maden.
Vil man vælge en klassisk progression i menuen, så er en tre-retters menu et sikkert valg. Herefter kunne man eventuelt supplere med et kagebord eller en overdådig bryllupskage fra en konditor. Muligheden for at sammensætte sin egen menu er også til stede, hvis man vælger et cateringfirma, såsom Kejserindens Gryder, til at kokkerere og levere maden.
Mange brudepar vælger at bestille mad udefra til deres bryllup. Om i har inviteret den nærmeste inderkreds på 10 personer eller hele jeres sociale omgangskreds, så bliver i sparet for både madlavning og opvask, hvis i vælger catering som løsning. På selve bryllupsdagen er der så mange andre ting såsom bordplan, fotograf og taler, som i skal tage jer af.
Lone Larsen udtaler:
”Brudepar går op i at købe en hel pakke, så de ikke selv skal sørge for noget på dagen. Vi prioriterer gode og friske råvarer. Udover det, så handler en god oplevelse om service, service og atter service”.
Til et bryllup er der heller ingen gæster, som forventer, at i selv står for maden. De ved, at det er et stort arrangement, hvor fokusset skal være på jer. Derfor er det oplagt at vælge catering.
artikler i samme kategorier