Når man skal planlægge menuen til ens bryllupsdag, er der flere vigtige faktorer at have med i overvejelserne. Det kan være, at du påtænker selv at lave maden til dit bryllup i samarbejde med venner og bekendte, men hvis du ønsker i stedet at overlade det til professionelle og bruge din egen tid anderledes, har vi gode råd til dig. I dette indlæg vil du nemlig få råd og vejledning til, hvordan du får skabt den rette menu til dit bryllup i samarbejde med en restaurant.
Når du har fundet den restaurant, som du skal samarbejde med for at skabe din drømmemenu, er det tid til at snakke råvarer. Det er naturligvis vigtigt, at I tager hensyn til gæsterne kostbehov og allergier, men ellers er det – som altid til bryllupper – jer, der er i fokus. Derfor skal I heller ikke være ræd for at prioritere en menu, der består af retter, som I er særligt glade for.
Tag jeres idéer med til restauranten og kokken for at høre, hvad de vil foreslå at skabe med jeres foretrukne madvarer. Restauranten har kendskab til, hvad der fungerer godt til bryllupper, og hvordan man skaber variation og balance mellem de forskellige retter. Hvis I har et tema for jeres bryllup, vil det også være oplagt at tage inspiration herfra, når I skal designe menuen.
Det er også vigtigt, at I forvetningsafstemmer med restauranten tidligt. Hvis I fx ønsker at finde en restaurant, der både kan stå for forret, bryllupskage og drikkevarer, så er det vigtigt, at I lærer tidligt, om restauranten kan hjælpe med alt det.
Et rigtig godt tip er, at I bør prøvesmage jeres menu, inden I endeligt beslutter jer for den. Det vil restauranten helt sikkert gerne invitere jer til, og så kan I lave rettelser forud for den store dag, hvis der skulle være nogen.
Filtrér efter ord
Restaurant