Festslikken til dit bryllup

Oprettet af: Camilla C. Struck

Hvad med en slikbuffet til brylluppet?

Et godt bryllup indeholder – naturligvis – også lidt lækkert og sødt til tanden. Lidt festslik vil gæsterne altid forvente, så sørg gerne for at tilbyde dem en lækker, lille slikbuffet. Festslikken fungerer samtidig som en fin detalje i bordpynten, så tøv endelig ikke med at finde nogle lækre ting frem. Det kan jo være, at dit udvalg af festslik bliver så populært, at du får søde SMS’er og billeder fra gæsterne dagen derpå, og det ville jo være helt perfekt! Faktisk er slikken noget af det allermest elskede til brylluppet for mange gæster, så det er virkeligt her, du kan imponere og give et godt indtryk.

 

Et hav af muligheder

Lakridser, karameller eller vingummi? Det er altid være svært at vurdere, hvad gæsterne sætter mest pris på. Det betyder, at det ofte virker uoverskueligt at skulle udvælge slikket til festlige begivenheder som bryllupper, fødselsdage eller andet. Nogle lækre chokoladestykker, som smager dejligt til kaffen, er ofte et hit. Det ændrer dog ikke på, at du som vært for et bryllup også bør gøre dig en lang række andre overvejelser, når det angår udvalget til den søde tand.

 

Hvad med lækre, sukkerfrie bolcher?

Dine gæster vil formentlig sætte pris på nogle lækre, sukkerfrie bolscher! Bolcher fås i massevis af farver og sætter et fremragende præg på bordpynten. Desuden smager de super godt, så tøv endelig ikke med at overveje mulighederne nærmere. Mange bryllupsværter har erfaring med, at børnene render efter bolcherne, mens voksne vil tage bolcherne med hjem til børn og bekendte, der ikke tager del i brylluppet. Bolcherne er også velegnede til at give en god balance i festslikken, hvor du formentlig også har i sinde at tilbyde gæsterne vingummi, lakrids, karameller eller andet sødt. I det hele taget bidrager farverige bolcher til et festligt look – og det er vel præcist det, du søger i dit bryllup?

 

Prøv de sukkerfrie bolsjer fra Ti Krydderier

Hos Ti Krydderier har de et stort og lækkert udvalg af sukkerfrie bolcher. Deres bolcher fås i mange forskellige varianter, smage og farver, så du kan her med sikkerhed finder de rigtige bolcher til dit bryllup. TI Krydderier går ikke på kompromis med smagen og kvaliteten, og det kommer du bestemt til at mærke. Se derfor hellere end gerne deres udvalg igennem, for det kan jo være, deres bolcher går hen og bliver et must til netop dit bryllup.