Fingerfood til brylluppet

Hvorfor er maden en vigtig del af brylluppet?

På den store dag er det naturligvis vigtigt med et godt festmåltid, alle gæsterne kan nyde. Vi ved alle, hvor dejligt det er at samles om et lækkert måltid, men til et bryllup er det også vigtigt at alle gæsterne får noget godt mad, så de kan holde til at feste og fejre brudeparret natten igennem.

Nogle gæster har forskellige allergener, andre er vegetarer eller veganere, og derfor kan bryllupsmenuen ofte være svær at sammensætte, så den tilgodeser alles ønsker og behov. Husk at vælge mad, der passer til sæsonen, så det er muligt at få de bedste råvarer. Overvej også gerne, hvem der skal lave maden, og hvilken stemning maden skal udstråle til brylluppet.

 

Har I overvejet fingerfood til brylluppet?

Fingerfood er små og lækre retter af forskellig slags. Fingerfoods ser altid flotte ud i forbindelse med en bryllupsreception, og det er nemt at anrette dem, så de ser utroligt lækre ud. Fingerfoods giver desuden mulighed for at sammensætte sin egen menu med mange forskellige retter, og på den måde har du mulighed for at sørge for, at der er noget for alle gæsterne.

 

Derfor er tapas catering den perfekte løsning på madstresset til dit bryllup

Så hvorfor skal man egentligt vælge bestille tapas catering til sit bryllup? Vælger du tapas catering til brylluppet, kan du få mange forskellige smagsnuancer og variationer af små retter, der tilgodeser alles behov. Derfor er det også væsentligt nemmere at finde retter, som alle bryllupsgæster kan spise.

Tapas catering kan være med til at gøre brylluppet mere uformelt og hyggeligt. Gæsterne kan gå rundt og snakke med forskellige, mens de spiser. Ofte er det spanske kokke, som er med til at sammensætte de helt rigtige smage. Det ser så flot og appetitvækkende ud, så det passer helt perfekt til et sommerbryllup.