Inspiration til bryllupsmiddagen

Oprettet af: Maria K. Josephsen

Inspiration til bryllupsmenuen – tapas er et hit

Jeres bryllupsdag skal ose af fest, kærlighed, hygge og samvær og ikke mindst GOD MAD! Drop den klassiske treretters menu og server i stedet lækkert og hyggeligt delemad for jeres gæster.

 

Er I heller ikke til suppe-steg-is formatet?

Indtil for ganske nyligt har det været normen, og er det for mange stadig, at vælge den klassiske treretters menu til bryllupsmiddagen, da det er tradition og det, som mange cateringfirmaer og restauranter tilbyder. Dog er flere og flere begyndt at bevæge sig væk fra det klassiske, det traditionelle og ’det man plejer’ og kaster sig i stedet ud i forskellige alternativer. Er I ikke til den klassiske suppe-steg-is menu, har I mange andre muligheder til jeres bryllup, som helt sikkert vil falde i god jord hos jeres gæster og vil sikre en uforglemmelig bryllupsmenu. Mange brudepar har især kastet deres kærlighed på tapastraditionen.

 

Hyggeligt delemad er genialt til bryllupper

Danskerne elsker tapas! Inden for de seneste år er der opstået et utal af forskellige tapasrestauranter og tapasbarer, og du kan sjældent sætte dig på en café uden at kunne vælge caféens ’tapasbræt’. Tapas stammer fra den spanske tradition med småretter, der blev serveret som snacks til drikkevarer og har siden udviklet sig til en international madtradition, hvor man snupper lækre mundrette anretninger direkte fra serveringsfade. Tapas er altså den perfekte delemad og egner sig yderst godt til sociale arrangementer, hvor man kan sidde længe og nippe til lækre anretninger – altså er tapas IDEELT til bryllupper.

 

Spis jer igennem et utal af lækre smagsnuancer

Hvorfor nøjes med tre retter, når I kan give jeres gæster mange unikke smagsoplevelser, hvor de får mulighed for at smage på et stort antal af forskellige smagskombinationer? Har I ikke mod på selv at kaste jer over tapas-tilberedning, kan I vælge at få leveret det udefra. antOn’s er et cateringfirma, der har specialiseret sig i tapas og  bryllups catering. De tilbyder en unik skræddersyet bryllupsmenu, hvor tapasretterne er inddelt under kategorierne forret, hovedret og dessert og er lavet af sæsonens friske kvalitetsråvarer.

Slå hul på jeres bryllupsfest med en hyggelig og social form for bryllupsmiddag ved at servere tapas for jeres gæster – det bliver helt sikkert et hit!