Inspiration til receptionen

Ingen bryllupsreception uden lidt til den søde tand

Mange ægtepar i Danmark vælger at dele bryllupsfejringen om i to (hvis vi lige ser bort fra bryllupsrejsen, naturligvis). De to dele består af en fest for den store, udvidede omgangskreds og familie, og en mindre, intim bryllupsreception, som kun er for de allernærmeste. Og selvom der nok ikke er nogen, der er nærmere end din nyudnævnte ægtefælle, så kan du nok ikke helt se bort fra far, mor, søskende og barndomsvennerne, der har været med gennem tykt og tyndt. De fortjener selvfølgelig også det bedste af det bedste.

 

Bryllupsreception ud over det sædvanlige

Derfor er der mange, som sørger for, at deres bryllupsreception – også – bliver lidt ud over det sædvanlige. Og selvom planlægningen af et bryllup kan føles som en fuldtidsstilling (med en god portion overarbejde), så er det alle pengene og tiden værd at gøre noget ud af receptionen.

 

Personlige og små detaljer

Egentlig behøver det hverken at være dyrt eller helt vildt ambitiøst. For bryllupsreceptionen bliver ofte båret frem af den hyggelige stemning, som automatisk følger med i formatet. Derfor kan små detaljer, som fx skønne nips, personlige bordkort og lignende være nok til at sætte prikken over i’et i en vellykket bryllupsreception.

 

I Danmark elsker alle hygge – også til jeres reception

Et godt eksempel på en lille detalje, som ville gøre dine gæster glade, er, at alle får deres egen lille, hyggelige slikpose. Og i Danmark elsker vi jo som bekendt hyggen! I kan jo fx fylde poserne med jeres yndlingsslik for at skrue op for det personlige islæt. Hos KL Plast kan I købe billigt, kvalitetssikret og fødevaregodkendt plast, som kan bruges til formålet. Det er vigtigt, at der bliver brugt fødevaregodkendt plast til slikposerne, da dårlig, ikke-godkendt plast ikke nødvendigvis er vildt lækkert. Slikposerne er blot én idé til, hvordan I kan bidrage til den hyggelige stemning til bryllupsreceptionen. Det er detaljerne, der gør oplevelsen gennemført og mindeværdig – både for jer selv og for jeres gæster.

 

 

Virksomhed: K.L. Plast